Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawie kierowca

złośliwość egzaminatora na koszykarskiej w krakowie

Polecane posty

Gość prawie kierowca

zdawłem już 3 razy i za każdym razem oblewany byłem na pierdołach plac zawsze zaliczony a ostatnio przejechałem na żółtym tuż przed zmianą świateł z zielonego na żółte. PERFIDNY I ZŁÓŚLIWY JEST EGZAMINATOR JUŻ EMERYT Z MILICJI NIEJAKI ZDZISŁAW S UWAGA NA TEGO GOŚĆIA UPIERDALA JAK BY MU TO SPRAWIAŁO NIEZIEMSKĄ ROZKOSZ.

Gość łajka i kot
jak to było z zielonego na żółte, a nie z żółtego na czerwone, to się odwołaj. Przecież widać to na kamerze, to o co chodzi. Co mówią przepisy? Jak z zielonego na żółte się zmienia, to jest to znak do przygotowania się do zatrzymania tak? Na żółtym możesz przejechać, jeśli jesteś zbyt blisko skrzyżowania i musiałbyś gwałtownie hamować. Jeżeli miałeś czas zatrzymać się na żółtym należało to zrobić, potem będziesz sobie mógł tak jeździć, a na egzaminie jedź przepisowo. Na cholerę im kasy zostawiać więcej niż trzeba. Zawsze można spróbować. Odwołaj się, nic Cię to nie kosztuje.

Gość hkljhjk
Oni upierdalaja na czym sie da , pewnie maja prowizje od kazdego oblanego , huje jebane

Gość chrupkie chrupki
hmm, dawno zdawalam prawko, ale pamietam, ze kiedys weszly przepisy, ze bezwzglednie nie mozna przejechac na zoltym (moze sie myle). Odwoluj sie, co ci szkodzi.

Gość bogusia4
ja ostatnio zdawalam 1 raz na koszykarskiej z panem Wacławem Ch. i tez mnie oblal na miescie ...

Gość łajka i kot
no co jak co, ale po Krakowie lekko się nie jeździ, a młody kierowca mający 30, czy trochę więcej godzin jazdy może łatwo błąd popełnić.