Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majaa89

tesknota za "facetem"

Polecane posty

Gość majaa89

Wiecie co? teskni mi sie za towarzystwem faceta. Nie mowie tu o seksie, ale o tym zeby pojsc na randke, dostac smsa, wiedziec ze ktos o Tobie mysli albo choc przez chwile pomyslal. Za tym zeby sobie tak pogadac o wszystkim i o niczym, wymienic poglady i czuc sie atrakcyjna i interesujaca... w zamian tego siedze w domu, nudze sie, a to juz szczyt nudy bo nawet net nie ratuje...

Gość majaa89
w tej chwili? ale to jest wlasnie taki stan ze nie chce mi sie nic, a juz na pewno wychodzic z domu na ten ziab... w weekend planuje jakas impreze, wiec nie jest ze mna najgorzej... ale impreza i poznawanie ludzi, to nie to doczego mi sie teskni...:/

Gość chrupkie chrupki
Ale ten cudzyslow to jako ironia, czy co? :/

Gość Najbardziej szara mysz
Ja też czuję tęsknotę i jednocześnie boję się, ze już nikt mnie nie zechce:(

Gość majaa89
cudzyslow to nie ironia, tylko chodzi o to ze nie chce konkretnego faceta ktory ma ime i nazwisko, tylko po prostu osobnik plci meskiej kalapl-> skoro gowno Cie to obchodzi, to nie rozumiem po co wchodzisz , czytasz i tracisz czas na odpowiadanie...?

Gość majaa89
Najbardziej szara mysz-> myslisz? nie no tak myslec nie mozna, na pewno ktos zechce;) tylko skad brac cierpliwosc i sile w chwilach jak ta