Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna000

oszust??

Polecane posty

Gość czarna000

Witam. Oferujemy pracę przy sklejaniu kopert, płacone jest 20 zł za 100 szt., za klejenie toreb papierowych 35 zł za 100 szt. W przypadku toreb i kopert dostają państwo wycięte już materiały które należy pozaginać według wzoru który państwo dostaną razem z materiałem i potem posklejać, klej również państwo dostają. Torby ekologiczne należy samemu wyciąć według wzoru z dostarczonego materiału i potem mocno nitką zszyć. Aby podjąć pracę dla naszej firmy proszę podać dane, abym mógł wysłać umowy i dokonać zapłaty 49,99zł na konto firmy . Podpisujemy umowę zlecenie na rok, taką umowę można w każdej chwili rozwiązać. Umowy są wysyłane na adres zamieszkania , ponieważ ja jestem przedstawicielem tej firmy ale materiały muszę kupić od firmy , w kwocie tej jest również wliczony koszt wysyłki i moje wynagrodzenie za wykonaną pracę. Jest to kwota 49,99zł płacone na konto . Razem z umowami dostają państwo opis wykonania prac. Po podpisaniu umowy należy ją wysłać, na adres firmy który dostaną państwo razem z umowami, zostanie ona podpisana przez właściciela i odesłana a z nią materiały do pracy. Przy odbieraniu materiałów do pracy nie opłacają już państwo kosztów wysyłki tej paczki, są one odbierane bezpłatnie. Określony termin na wykonanie pracy to 1 miesiąc w razie złamania tej zasady będzie zerwana umowa . Po przerobieniu materiału, należy go odesłać do firmy, zostanie on sprawdzony a wynagrodzenie niezwłocznie odesłane do państwa, przekazem pocztowym na państwa adres, lub na konto jeżeli wyrażą państwo taką chęć, wraz ze zwrotem kosztów wysłania przez państwa gotowych materiałów i pierwszej wpłaty . czyli 49zł99gr. Więc prace zaczynamy od momentu dostarczenia przez nas materiałów do pracy , jeżeli dziennie skleją państwo 210 kopert maja państo 42zł, razy 30dni w miesiącu wychodzi 1300zł m/c a 210 kopert dziennie to jedyne 2-4h pracy . Pobieramy od was opłate ponieważ, nie chcemy miec strat jak wyslemy wam materiały a pózniej byście ich nam nie odesłali, i temu opłata jest pobierana a póżniej zwracana. Jeżeli są państwo zainteresowani to proszę odpisac na tego e-maila i w tytule wpisac Dane do Przelewu, a ja wyśle swoje dane do przelewu 49,99zł. Pozdrawiam Michał e-mail : pracamichalprv@wp.pl co o tym myślicie ?? oszust??

Gość zapewne oszuts
tacy to zazwyczaj oszusci. nawet nazwiska nie podal

Gość Ups..........
Jasne że oszust żadna porządna firma nie bierze pieniędzy od potencjalnych pracowników.

Gość wącham damskie majtki
oczywiscie !!!

Gość chrupkie chrupki
oszust - po tym poznac, ze domaga sie pieniedzy na poczatku. Inna sprawa, ze szczegolnie jedno zdanie jest napisane taka polszczyzna, ktorej zapewne nie uzywa biznesmen: Pobieramy od was opłate ponieważ, nie chcemy miec strat jak wyslemy wam materiały a pózniej byście ich nam nie odesłali, i temu opłata jest pobierana a póżniej zwracana.

Gość A girl like me
prawdziwa firme stać na ryzyko wysłania do kogoś paru próbnych kopert