Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gavelajona

zauważyłamże jak bardzo mi na czymś zależy i się pomodlę

Polecane posty

Gość gavelajona

w skupieniu to zawsze się to spełni oczywiście chodzi mi o realne pragnienia, życzenia nie chodzi żebym np wygrała 10 milionów tylko o takie życiowe pragnienia jak bardzo proszę i sie pomodlę w skupieniu to Bóg pomoże zawsze się to sprawdza mówię poważnie ,wiele moich życzeń pomogło sie spełnić jesli chcecie zmienić swoje życie to polecam

Gość tylko tyle dla ojczulka
ojciec Tadeusz z Torunia to już dawno zauważył,więc żebys miała sto procent pewnośi,to mu wyślij przekaz pocztowy na stosowna do prosby kwotę,hahahahaah

Gość a niby czemu nie mozna wygrac
10 mln, niektorym sie udaje a powiedz jakie marzenia ci sie spelnily?

Gość gavelajona
nie wiem po co skojarzenie modlitwy z Rydzykiem akurat nie jestem wyznawcą Rydzyka

Gość gavelajona
spelniły sie moje pragnienia życiowe , gdzie bałam się że nie poradzę sobie , nie podołam, jak brakowało mi pieniędzy itp modlitwa pomogła, jeśli jesteś kobietą uczuciową, normalną, nie musisz być święta to Bóg Ci pomoże

Gość pomodl sie za to zeby
Zycie w Korei Pn bylo lepsze. Pomódl sie o uzdrowienie niepelnisparanych pomodl sie za to,zeby jutronikt nie zginal w wypadku samochodowym...

Gość Edmunt Pipa
nie wiem od czego to zależy jeden jest godny drugi nie a może od stopnia sdzczerości modlitw ale moj sasiad na wózku modlił się o zdrowe nogi a dostał nowe opony do kół

możesz się modlić, aż Pan Bóg się wkurzy i powie pocałuj ty mnienia w żopu, jak nie będziesz przestrzegać zasad pozytywnego myślenia, i nawet Bóg ci nie pomoże....

Gość ja tak mam we wiekszosci
przypadkow, nie zawsze