Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pniewiemcomyslecp

czy mozna wierzyć ?

Polecane posty

Gość pniewiemcomyslecp

facet, który jakiś & miesięcy temu zakończył nasz wspólny związek, z którym do tej pory się spotykam( a na spotkaniach jest jakbyśmy byli parą), ale nie chcę on stworzyć ze mną pary twierdząc ze jeszcze nie teraz..., ma kilka koleżanek, mówi że mnie kocha. POdsumowując jego zachowanie czy jego miłości można dać wiarę ? przepraszam że chaotycznie, ale nie mogę zebrać myśli

Gość jabadabaduuuu
pewnie nie kocha

Gość www...www
raczej nie wierz, gdyby kochał to by chciał z tobą być, a tak to ma cię tak na wszelki wypadek

Gość pniewiemcomyslecp
na spotkaniach jest taki czuły, że zdolna jestem mu wtedy nawet werzyć, ale właśnie jak to wszystko analizuje to wychodzi duże NIC

wiesz...ja tak mialam. W koncu bylam tak zmeczona ta sytuacja, ze kazalam sie jasno okreslic. Okreslil sie. Spotkania, niezobowiazujace tak, zwiazek nie, chociaz mu zalezy. Skonczylam, nie jestem masochistka. A moj facet trafil sie po tamtym. Znalismy sie kupe czasu, ale ja nie chcialam zwiazku bo sie balam kolejnego zranienia. Wtedy on postawil sprawe na ostrzu noza (po ilus tam podchodach). Powiedzial, ze albo zwiazek albo nic bo on mnie za bardzo szanuje i nie chce nic bez zobowiazan. Do dzis jestem szczesliwa.

Gość sdasfdasdfa
a dajesz mu dupy na tych spotkaniach?

Gość pniewiemcomyslecp
odp ; tak czasami się na nich kochamy.. odp ; wiem właśnie, że dobrze na tym pewnie nie wyjdę.. Ale złudna nadzieja nie potrafi mi pozwolić tego zakończyć bo przecież 'kocha'

Gość pniewiemcomyslecp
pomóżcie..