Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asasaqa

bilet miesieczny pks

Polecane posty

Gość asasaqa

kupilam dzis po raz pierwszy bilet miesieczny w pksie i na nim napisane są dwa kursy o dwoch podanych godzinach - w tą i spowrotem.. czy to znaczy ze moge jezdzic tylko w tych dwoch godzinach w ramach biletu miesiecznego czy moge sobie jezdzic nawet 10 razy dziennie w tą i spowrotem..? pls kto wie niech sie podzieli swoja wiedzą bo nie wiem.. :)

Gość asasaqa
????????????????????????

Gość iijjuujjii
mozesz jezdzic tylko 2 razy dziennie-do szkoły i z. tak dzialaja bilety PKS. inaczej jest w MZK gdzie na bilecie miesiecznym jezdzisz ile chcesz przez 30 dni

Gość asasaqa
ale to bezsensu, godzine kursu powrotnego ma wpisaną na 18stą a ja w wiekszosc dni koncze o 15stej to co mam czekac jak debil do 18stej na autobus ?? ale bezsens, to ja nie wiedzialam :(

Gość takajedna89
Możesz jeżdzić kiedy chcesz, podane są tylko przykładowe. Pięć lat te bilety kupowałam więc wiem :) Jezdzisz o której chcesz !

Gość asasaqa
tak? to fajnie:) jutro sie jeszcze dopytam w kasie.. ale juz sie zdazylam zestresowac ;p

Gość takajedna89
Na pewno tak jest. Oni muszą wpisać jakieś godziny (którymi najczęściej jezdzisz) ale kierowcy o każdej godzinie Cię wpuszczą i kontrolerzy nie patrzą na te godziny. Wiem co piszę, wiele lat jezdziłam... Baba w oknie pewnie powie że nie możesz, ale one swoje a życie swoje ;) Wiadomo że nie da rady zawsze jezdzić o tej samej godzinie.