Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Aguss

Wieprzowina

Polecane posty

Gość carisonka
A ja tam wolę korzystać z doświadczeń innych niż coś popsuć :p szczególnie w kuchni :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Neeshka
Dlatego wychodząc od doświadczeń innych trzeba próbować dodać coś od siebie. Satysfakcja wtedy niesamowita jeśli się uda ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość carisonka
...tak no pewnie dodać coś od siebie i popsuć dobrze zapowiadające się danie :) Ja ekspertką nie jestem i jakbym miała zmarnować polędwicę wieprzową PQS to wolałabym chyba w ogóle nie zaczynac gotować :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Neeshka
Dlatego z początku eksperymentuje się powoli. Szczypta tego, szczypta tamtego i się patrzy co wychodzi ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość aaaaa!!!
....... sie znowu gada samemu ze soba o pqs :D :D :D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Neeshka
Kto taki?! Sam ze sobą! Niemożliwe, żeby PQS tak mieszał w głowie ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×