Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala miiii

facebook, a ekshibicjonizm

Polecane posty

Gość mala miiii

nie uwazacie ze to troche tak jest? ludzie pisza co mysla, co lubia, co im sie przytrafilo. Dla mnie to smieszne i tego w ogole nie rozumiem. Bo co innych obchodzi ze obejrzalam film, ze bylam na imprezie albo ze mam nowego chlopaka...? czemu ludzie maja taka niepohamowana potrzebe dzielenia sie tym?

Gość Wszechforumowa Króloffa
ponieważ oprócz takich pierrdolniętych idiotek jak ty, czytają to ludzie, którzy powiedzą, "Hej, piszesz, że podobał Ci się ten film. Obejrzyj .... pewnie Ci się też spodoba, bo widzę że mamy podobne gusta."

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaanocojets
jezu, pierdolisz. po prostu nikt cie nie lubi, masz pryszcze na mordzie i nie masz chlopaka, stad te twoje poglady na netamt fejsbuka :o

Ja lubie wiedziec co porabiaja moi znajomi, gdzie akurat sa czy jak sie maja. To samo z rodzinka. Mieszkam za granica i chce utrzymywac kontakt ze wszystkimi. Facebook jest super.

Gość mala miiii
polecic komus film - ok. Ale wiekszosc ludzi probuje pokazac jaka to jest fajna. Kontakt z rodzina, znajomymi - ok. Ale czemu wszyscy sie tam tak lansuja...? Obelgi z Waszej strony to cienkie argumenty bo mnie nie przekonaly...

Gość mala miiii
a do staszka -> pisze bo od tego jest forum, czyta kto chce i wypowiada sie kto chce. A niestety lans na FB rzuca sie po oczach czy chcesz czy nie chcesz.

No, ale co mamy ci powiedzieć? Skoro tylko ty wyraziłaś tutaj swoje oburzenie, to znaczy, że ty masz jakis problem albo nie masz zycia towarzyskiego i juz nie masz się czego czepiać :o Usuń konto to nie będziesz musiała patrzec :o

Ja też tego nie rozumiem i dlatego nie mam konta. Niech ludzie robią ze swoim życiem co chcą, nie mój interes. Dla mnie nawet obsługa to czarna magia:D Koleżanka mi pokazywała i kompletnie nie wiem co i jak Bawi mnie trochę reakcja na Twoje słowa ;) Pewne przysłowie przychodzi mi na myśl o nożycach Hm, ale ja typowa nie jestem :P