Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhdkahdkadwk

oplaca kupowac sie mini laptopa?

Polecane posty

Gość jhdkahdkadwk

7 lub 10 cali, do 350zł, 2GB pamieci, internet, windows CE 6.00 chyba sporo wyjezdzam na koncerty, nie biore do samolotu zwyklego bagazu, tylko reczny, a taki laptop wazy i zajmuje niewiele. dodatkowo do szkoly jak bedzie potrzebny. oplaci sie, czy lepiej odpuscic? w domu mam zwyklego, dobrego laptopa i komputer PC, wiec tego mini raczej bym nie uzywala ;)

Gość jollllll
raczej oplaca bo jak mowisz ze jezdzisz to o malej matrycy sa najlepsze

Gość jhdkahdkadwk
boje sie tylko, ze od razu sie zepsuje ;P

Gość xccxz
do 350 zł to moze znajdziesz przenosnuy odtwarzacz dvd, nbawet notbooka za to nie kupisz, bo chyba ze lapek za 350 w loma=bardzie ale to tylko obudowa a nie taki rzeczy dzialam, jak z dwa dni pochodzi to bedzie git hheee

Gość jhdkahdkadwk
no wlasnie na allegro sa po 180-350, widac ze jakies chinskie, ale mi nie potrzeba jakiegos super hiper, byleby tylko internet odbieral i mozna bylo na nim cos przejrzec, napisac w wordpadzie etc

Gość ja mam 10 cali emachines
i jest superowy!! wszędzie mogę go zabrać, mieści się do torebki;) ma wifi więc mogę ciągnąć neta za frinko:D

najwazniejsza w takim laptopie jest bateria, ktora kosztuje tyle co wymieniony laptop... na co Ci laptop "mobilny" z 10 calowym ekranem ktory pada po 15 minutach... :)

Gość jhdkahdkadwk
no wlasnie chyba najwiekszy dylemat mam z ta bateria, bo sa podane tylko parametry, ktore nie za wiele mi mowia ;)

Gość dja jakiegoś linka
do allegro bo nie bardzo wyobrażam sobie za tę cenę. Przynajmniej ja nie mogę znaleźć.

Gość 6404548903489040-54-054
mini to ja kupilam za tysiac wiec jakim cudem 350zl:p ale z mini jestem zadowlona z msi

Gość 6404548903489040-54-054
w msi 6 komorwa trzyma 6 godzin:p 3 komorowa 3 godz:P

Gość dja jakiegoś linka
Kiedyś w biedronce był za 500 zł - znajomy kupił i jest zadowolony. Już nie pamiętam - ale miał nawet niezłe paramtry. Jakiś rok temu to było. Może będzie powtórka?

Gość jhdkahdkadwk
http://allegro.pl/listing.php/search?string=mini+laptop&country=1 mi naprawde nie chodzi o jakiegos zajebistego do grania, tylko internet i jakies drobne, podstawowe sprawy. a dysk wymienny mam, wiec 2GB sa zadnym problemem :P byleby bateria nie padla jw po 15 min i nie zepsul sie po 2 dniach

Gość dja jakiegoś linka
Rozumiem cię - bo też szukam czegoś "do noszenia" np. na uczelnię, gdzie czasem jest potrzebny. Laptopa mi się nie chce nosić. Dzięki za linka :-) Uważam, że się opłaca - własnie do takich celów.

Gość jhdkahdkadwk
no wlasnie, moze ktos sie orientuje ile bedzie trzymala taka bateria 1500-1800? ;) bo w hotelach sa kontakty, tylko w podrozy tez by sie laptop przydal. a wydawac wiecej niz 500zl na cos, co bede uzywala raz na jakis czas srednio mi sie widzi, dlatego nie wiem.

Gość ojczyzna rośnie w siłę
Za 350 zł to możesz sobie kupić flamastry, nożyczki i tekturę i zrobić mini laptopa z tektury :O Na jakim świecie ty żyjesz? Dołóż sobie jeszcze 1000 zł do tych 350 jak chcesz kupić dobrego netbooka.

Gość jhdkahdkadwk
a czy ja pytam o dobrego? pytam o takiego, ktory spelni podstawowe funkcje. nie wydam 1300zl na cos, z czego bede korzystac 2 razy w miesiacu. jak bede potrzebowac lepszego wezme tego, co mam. jednak do podrozy 6kg to 1/3 lub 1/2 tego, co moge wziac do bagazu podrecznego, nei liczac ladowarki.

Wiesz ja mam takiego laptopa moge ci go polecic mi sie sprawza bez zarzutow,duzo podrozuje wiec musze tez miec co lekkiego i akurat z tego co mam jestem niesamowicie zadowolona,wiec polecam....

Gość Ewaldi
są takie '7' i '10' cali patrząc po przekątnej ekranu http://allegro.pl/netbook-vordon-7-256ram-2gb-flash-android-wifi-i1322003903.html , zastanawiałem się nad zakupieniem takiego urządzenia ale myślę, że jeszcze za wcześnie, pamięci ma sporo takie urządzenie ale dysk twardy jest słabiutki , obstawiam że za trzy miesiące będzie połowa tej ceny , czyli 150 zł. proponuję poczekać na większe twardziele

Gość Ewaldi
PRACE BIUROWE PRZEGLĄDANIE INTERNETU ODBIERANIE POCZY ODPISYWANIE NA MAILE w czasie podróży wystarczy ale twardziel za małej objętości

Gość gość
Ale chyba logiczne że to zależy od planowanego zastosowania, a wystarczy zerknąć na to - http://techfresh.pl/jaki-mini-laptop-wybrac Takie rozwiązania nie są drogie, ale też mają ograniczone funkcjonalności. Przecież logiczne, że takiego sprzętu nie kupuje się pod gry, prawda?

Gość pyrka89
oplaca sie. w media expert widzialam sensowne, teraz te wszystkie wrzesniowe promocje, to moze zajrzyj tam. ewentualnie np. tablet;)