Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szóstoklasistka

Inteligentne riposty.

Polecane posty

Gość Szóstoklasistka

Witam, mam problem otóż w mojej klasie jest chłopak, który tydzień temu mnie "lubił", lecz dziś zaczął się ze mnie naśmiewać na forum klasy. Czy znacie może jakieś inteligentne i kulturalne riposty których on by raczej nie zrozumiał? Nie chodzi mi o to, żeby zabłysnąć nimi, lecz nie chcę być tłamszona na forum całej klasy. I gdybyście mogli powiedzcie jak radzić sobie w sytuacji gdy taka osoba wytyka mi, że np jestem innej narodowości? Co wtedy odpowiedzieć? Bo wtedy czuję się niezręcznie, a takie sytuacje zdarzają się dość często. Z góry dziękuję.

Gość sucha szosa w czasie suszy
Nie jesteś Polką? Jeżeli uwagi dotyczą Twojej narodowości, to już dyskryminacja. Powinnaś to zgłosić wychowawczyni.

Jak sie smieje z Twojej narodowosci to cham skonczony! Takie cos to dyskryminacja i powinien w najlepszym dla niego przypadku wyladowac na dywaniuku u dyrektora. A co do cietej riposty to jej mistrzem byl Churchil. Wystarczy poczytac jego cytaty.

Po co się bawić w jakieś riposty? I rozmyślać nad tym? Powiedz do niego spierdalaj chamie i strzel mu w ryj albo kopa w czuły punkt i po problemie. Albo daj mi dupy to go pobiję.

Gość sucha szosa w czasie suszy
Najlepiej podaj mi namiary na tego nacjonalistycznego tłuka, to skrzyknę znajomych i z przyjemnością mu skopiemy tylną część ciała. Nienawidzę dyskryminacji ze względu na narodowość!

Gość Szóstoklasistka
Nie no dzięki, podnieśliście mnie na duchu. Sprawa wylądowała u pedagożki.