Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nonnon24

trafilem na perle...czy na dziwologa?

Polecane posty

Gość nonnon24

nigdy nie bylam w powaznym zwiazku moze raz ok 0,5 roku a tak zawsze sie szybko konczylo po 2, 3 tyg...poznalem w necie sliczna dziewczyne gadalismy miesiac...potem zaczelismy sie spotykac ...spotkalismy sie ok 10 razy chyba po 10 godzin strasznie fajnie czas nam leci...ale zaczyna denerowac mnie je nie dostepnosc...zero pocalunkow przytulania itp,dopiero wczoraj po 12 spotkaniu jakos udalo mi sie jej skrasc buziaka przytulic....bylem przyzywyjony do czegos innego..nie wiem ona byla w 5 letnim zwiazku a zachowuje sie jak dziewczynka nie wiem jak mam reagowac..

Gość Nympho
a po ile lat macie????

Gość movvom
Zdecyduj się, jesteś facetem czy dziewczyną, bo raz piszesz tak raz tak.

Gość było... minęło...
ciesz sie ze nie jest szmata dajaca na lewo i prawo

Gość nonnon24
ja mam 24 ,ona 23

Gość nonnon24
soorry za literowki...nie wiem dla niej prpblemem bylo przywitanie mnie buziakiem w policzek jest mega zwariowana nie idzi sie z nia nudzic ..wiem ze bardzo cierpiala przez zwiazek..no ale jestesmy dorosli a drazni mnie zachowanie jak dziewczynki po 12 spotkaniach sam prawie ze sila ja pocalowalem..siedzielismy oglaalismy film i byla pol przytomna wiec ja mocno przytulilem i pocalowalem..nie wiem...ale powoli juz mi sie odechchciewa tego spotykania,,

Gość luceciya
ja bym to szanowala...pewnie do lozka tez z toba szybko nie pojdzie ale to chyba dobrze..

Gość jaaaaam wiem
zostaw ja moze dziewczyna trafi w koncu na normalnego faceta a nie takiego popier*olca jak ty !

10 spotkań i zero pocałunku to rzeczywiście dziwne.Jeśli byś się jej podobał, chyba dałaby było inaczej:)

Gość luceciya
dokladnie szkoda jej dla ciebie

nie podobasz się jej i trzyma cię z braku laku, mając nadzieję, że trafi sie lepszy.

Gość nonnon24
bo byłem dziewczyną ale przeszłam operacje zmiany pci i mi tak zostało jeszcze ż esie myle czasem

Gość nektarynka21
bez przesady...przeciez na 1 nie musi sie z toba calowc ;/ czasem trzeba troche zcasu zby stwierdzic ze ci sie ktos naprawde podoba...a nie buziak na 1 , seks na 2 a na 3 stwierdzi ze cie nei znosi ;/

Gość nonno24
no dobra a na 10 randce to normalne ze buziak?

Gość vibem
Nie sluchaj tych wypowiedzi wyzej, no oprocz blondyna, bo pewnie ma racje. Trafiles na dziwologa i tyle w temacie.

Gość ale próbowałeś ją wczesniej
pocałować lub przytulić? Czy czekałeś na jej inicjatywę, co nie nastąpiło? Ja jestem dziewczyną, po prawie 5 letnim związku, który zakończył się ponad rok temu, pomału zaczynam umawiać się na randki, trochę mi zajęło dojście do siebie :) Powiem Ci, że też nie potrafiłabym pierwsza się przytulić do chłopaka, czy pierwsza go pocałować. Wydaje mi się, że nieświadomie stwarzam dystans. Będąc z kimś w związku robiłam to celowo - wszystkich innych facetów trzymałam na dystans, tak samo było po zerwaniu kiedy nie chciałam nikogo poznawać nowego. A teraz... mam wrażenie, że już robię to podświadomie, nie wiem co robię nie tak, więc jak mógłbyś napisać co robi ta dziewczyna, że odbierasz to jako trzymanie na dystans - może udałoby mi się to odnieść, znaleźć jakąś analogię do mojego zachowania?

Gość nonnbbnnnnnn
moze z nia pogadaj..

Gość vanessa 1986
SLUCHAJ CHLOPIE JA JESTEM PO 6 LATACH I MAM ZRANIONE SERCE WIEC NIE DZIW SIE ZE DZIEWCZYNA JEST Z DYSTANSEM , JESLI BYLO SIE W DLUGICH ZWIAZKACH I KTOS ZRANIL TO TERAZ CZLOWIEK BARDZO UWAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DAJ JEJ CZAS-RANY MA PEWNIE NIE ZAGOJONE A TY OCZEKUJESZ ODRAZU POCALUNKU ITD JAK BEDZIE GOTOWA TO NA WSZYSTKO PRZYJDZIE CZAS ,,,

Mienisz się dorosłym? Być może ale niestety "nikczemnej" jakości. Skoro jesteś przyzwyczajony do szybkich numerków to daruj sobie tę pannę i poszukaj dajki jakiejś, oszczędzisz sobie kupę czasu w docieraniu do celu. I nie kreuj się na biedaczka z problemem gdy sam nim jesteś.

Widze tu mistrzów, którzy mają problem z czytaniem ze zrozumieniem, to że się pyta czy na 12 randce dała się cmoknąć, nie znaczy, że sie pcha do łożka, żałosne.Jakbym się spotykała z kimś, i też by uciekał choćby od dotyku, uznałabym że mu się nie podobam

Gość pewnie ten poprzedni
facet ja zostawil , bo mial juz dosc czekania ... nie mówie, ze od razu trzeba leciec do lożka , ale jak dwoje ludzi sie sobie podoba, spotykaja sie , sa soba zafascynowani .... to potrzeba dotykania sie, przytulania, calowania jest jak najbardziej naturalna tak jak poprzedniczka twierdze , ze gdybym spotykala sie z facetem i on nie dażylby do jakiejs bliskosci uznalabym , że mu sie nie podobam , albo że cos z nim nie jest tak jak trzeba

Gość pewnie jest obumarła
po poprzednim związku,nie jest gotowa na Ciebie,daj sobie spokój

Gość fffiutiutii
ja kiedyś się spotykałam z facetem- mnóstwo randek, a ja nie pozwalałam się nawet za rękę złapać. po prostu nie był dla mnie fizycznie atrakcyjny, ale uważałam, że ma inne zalety i dlatego warto dać mu szansę. niestety brak atrakcyjności fizycznej okazał się nie do przeskoczenia. jeszcze było kilku takich facetów, którzy myśleli, że jestem 'żelazną dziewicą'- zresztą nawet nie wyprowadzałam ich z błędu żeby nie urazić ich dumy. z obecnym facetem bzyknęłam się na 2 randce, a już na 1szej trudno było mi się powstrzymać. albo się jej nie podobasz albo jest aseksualna- w obu przypadkach nie warto zawracać sobie głowy, chyba że interesuje cię przyjaźń

Gość nonnon24
czesc wam ciesze sie ze tamat sie rozwianl..wczoraj spotkalismy sie wypilismy troche i sama zaczela rozmowe ..mowi ze ma blokade ze strasznie sie jej podobam ze dzieki mnie zaczela sie smiac a naprawe smiejemy sie po 8 godzin jest takwesolo...mowi ze dopiero sie poznajemy ale boi sie ze to sie rozpadnie przez nia ...przez jej niedostepnosc blokade ze nie potrafi zaufac ze zapomniala jak to jest z facetemm..przytuliilem ja ...nie widzialem co w sumie mowic..

Gość nnnnmmm,
to wartosciowa dziewczyna

Gość mnie sie wydajeee
trafiles na perle

Gość fajna dziewczyna :)
wartosciowa, potrzebuje ciepla i zaufania, ale tez widac, ze sie otwiera na Ciebie i bedzie dobrze:-)

Olej. Dziwoląg. Kolejna skrzywdzona, zraniona co miast na byłym na nowopoznanym facecie się odgrywam. P.S. "nigdy nie bylam w powaznym zwiazku " Freudowskie przejęzyczenie? :P