Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fryyzzzz*

rozmiar 42

Polecane posty

Gość Fryyzzzz*

Dziewczyny powiedzcie gdzie kupujecie najczęsciej ubrania w rozmiarze 42? Przeglądalam właśnie ciuchy na allegro, wszystko w rozm. XS:O

Gość Fryyzzzz*

Gość Fryyzzzz*
:O

Hej! Ja najczęściej kupuję ciuchy w rozmiarze 42 i wyżej w Camaieu (praktycznie w każdej galerii, ciuchy nie są super jakości, ale są tanie i w pełnej rozmiarówce, czasem do 48), H&M (ostatnio zauważyłam że są większe rozmiary, ale mocno zaniżone) kupiłam sobie sukienkę w roz. 46 kiedy zazwyczaj sukienki kupuje 42 i jest ok ;/, pozatym Cerrefour i Tesco :) Ile tam jest fajnych tanich rzeczy w normalnych rozmiarach!! W tamtym roku na sylwestra byłam ubrana w sukienkę z Tesco, wszytskie dziewczyny były zachwycone i zadna nie myślała ze to kreacja z marketu, sukienka kosztowała 70 zł, do tego dokupiłam satynowy pasek za 10 zł i wyglądałam jakbym wydała na siebie 500 zl!! Na Allegro tez można znaleść fajne rzeczy, ale juz straciłam ochote na zakupy tam, bo ostatnio nie przyszła mi fajna paczka na która długo czekałam (jeansy w rozmiarze większym niż XS :) i sukienka na jedno ramie) :(

W necie - Ebay polski, angieski i amerykanski. H&M Logg KappAhl C&A New Yorker Claire.DK New Look

Gość sgffdhgfjj
w h&m rozmiarowka jest zawyzona :O jak mierze swoj rozmiar to sa za luzne

Gość zapraszam na aukcje, tanio

Gość Karolka1234
Ja kupuje głównie w sklepach internetowych, w których bez problemu można znaleźć ubrania w rozmiarze XXL. W popularnych sieciówkach jeszcze 42 się znajdzie, ale już 46 bardzo rzadko:)

Gość emcekwadrat
o 42 nie trudno przeciez... w kazdej sieciowce go mozna dostac. ale ja najczesciej jednak wybieram mango lub s.Oliver bo lubie gdy ciuch dobrze lezy nie tylko na poczatku... ale tez po jakims czasie, a niestety duzo sieciowek nie przejmuje sie jakoscia swych szmatek... :(