Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 0.0.0

co robic z chlopakiem jesli sie z nim mieszka?

Polecane posty

Gość 0.0.0

bo wiadomo - jesli sie nie mieszka to jakos jest inaczej - takie och ach na kazdym spotkaniu ale po 3 latach zwiazku jak sie jest razem... co robicie? (dodam ze jestesmy studentami ale nie mamy czasu balowac i nam sie nie chce bo dodatkowo pracujemy :P )

nic..zyejmy, dni leca, my jestemy zajeci obowiazkami, gdy mamy troche wolnego spacer, film, kolacja lub zwykle lenistwo przed tv:)

Gość 0.0.0
chowanego :D:D mieszkamy w mieszkaniu studenckim :P juz widze mine wspollokatorow jak nas zobacza ;d ale jak ich nie bedzie to pobawimy sie ;p tv nie mamy a Mój ❤️ nie lubi filmow ogladac na kompie :O woli csa ;

wiesz co ja mieszkam z moim juz 2 lata i czasem oddalabym wiele zeby znow mieszkac osobno i spotykac sie czasem gdzies na miescie Ale z drugiej strony budzenie sie przy nim i zasypianie razem... ehh :))

gadamy, gotujemy, czytamy gazety, nie wszystko musicie robić razem, Ty czytasz gazetę, on robi co innego i to jest zdrowe, inaczej prędzej czy później będziecie mieli siebie przesyt; razem możecie tak naprawdę robić WSZYSTKO, nawet może Ci pomagać golić nogi, jak ma ochotę:D a najprzyjemniejsze z tego wszystkiego są oczywiście wspólne kąpiele sex o każdej porze, gdy tylko chcesz:) miłego mieszkania:D

Gość 0.0.0
martka ---------- dokladnie :):):):):):):):)

Gość 0.0.0
hehe dzieki :) golic nogi ? dobre :P

Gość nigdy nie mogłam
schowaj go do szafy i przekręc klucz problem z głowy:P

a odpowiadajac na pytanie hmm.. my czasem cos razem gotujemy, bardzo lubimy chodzic na zakupy nawet jesli nic do kupienia akurat nie mamy, ogladamy filmy, spiewamy karaoke :)) ( glownie ja jemu spiewam, on woli grac na gitarce) a tez mieszkamy w mieszkaniu studenckim, :))

Gość 0.0.0
swietnie sie mieszka z chlopakiem