Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piekna_emiliaanaaa

Co byscie pomyslaly o facecie ktory unika spotkan w waszym domu?

Polecane posty

Gość piekna_emiliaanaaa

Tak jak w temacie kochane co byscie pomyslaly sobie gdybyscie byly w zwiazku z facetem od pol roku i wasze spotkania odbywalyby sie glownie w jego mieszkaniu a waszego domu rodzinnego by unikal?? Bo ja mam taka sytuacje ze spotykam sie z chlopakiem od pol roku i nasze spotkania odbywaja sie u niego, ja jezdze do niego na nocki albo 2 dni natomiast jest problem aby on mnie odwiedzil >oczywiscie byl u mnie w domu ale tylko na jakies 20 minut bo szybko sie zwinal i chcial abysmy jechali do niego a jak moja babcia zaproponowala obiad abysmy przyjechali to nie byl zachwycony i mowil zebysmy nie jechali i nie zawracali glowy mojej babci. Nie wiem co o tym myslec czy to normalne, w domu mi truja juz na ten temat ze tylko jezdze do niego a jego nie widac , ze nie wchodzi do domu po mnie tylko dzwoni i prosi abym wyszla. oni uwazaja ze nie chce sie angzaowac w nasz zwiazek i nie chce robic nadzieji a spotyka sie wylacznie dla rozrywki. co o tym sadzicie. prosze o rady

Gość piekna_emiliaanaaa
czyli poprostu spotyka sie dla rozrywki a ja nie jestem dla niego osoba z ktora wiaze przyszlosc. Bo to mnie zastanawia spotykamy sie od ponad pol roku a przewaznie spedzamy czas u niego ani razu nie zaproponuje zebysmy zostali u mnie, albo ze on przyjedzie i zostanie.

Gość piekna_emiliaanaaa
up

Gość alfreoooo
a może po prostu niezły burdel masz w pokoju, posprzątaj to może się zmieni

Gość chrupkie chrupki
tez mysle, ze to moze wina balaganu, czy moze masz jakiegos zwierzaka. Moze ma nerwice natrectw i wkurza go balagan u kogos, albo zwyczajnie zle sie czuje u kogos? Niektorzy lubia byc tylko u siebie, moja kumpela jest taka.

Gość xerooooo
NIe no co Ty dziewczyno, wyluzuuuuuuuuj i nie słuchaj głupich rad. Facet jest Tobą zainteresowany co wynika z opisu, tylko może się wstydzi-krępuje go Twoja rodzina ale z czasem przywyknie-SPOOOOOKO dajcie sobie czas na "oswojenie" bo dopiero pół roku jesteście razem, powodzenia:) i nie skreślaj go z powodu takiej błahostki.

Gość uppppp,.
ja miałam odwrotną sytuacje, facet wręcz wpraszał mi się do domu :/

Gość sassssssss
a ja natomiast nie byłam nawet u niego w domu! a u mnie był raz (strasznie nie lubie zapraszac do siebie, wiec nie mogę sie wpaszać). spotykamy się w innych miejsach.