murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, łowca kiboli napisał: Gruba stara baba za morderstwo dziecka dostaje 6 lat utrzymania na koszt państwa zamiast kulku w łeb. kraj wolno$ci. Albo fejkowa informacja z netu. Mimo wszystko stare baby to nie wieloryby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Baba napisał: Z babami na komunikatorze mam gadać? Pfffff Z kontekstu tak wynika , a co byś jeszcze chciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu W USA problem otyłości jest poważny i dobrze udokumentowany w badaniach zdrowotnych. Według danych CDC (Centers for Disease Control and Prevention) z ostatnich lat: Około 42% dorosłych Amerykanów ma otyłość (BMI ≥ 30). Kolejne ~30% ma nadwagę (BMI 25–29,9). To oznacza, że tylko około 28% dorosłych mieści się w zakresie „zdrowej” masy ciała. Jeśli spojrzymy na otyłość skrajną (BMI ≥ 40), dotyczy ona około 9% dorosłych. U dzieci i młodzieży w wieku 2–19 lat wskaźnik otyłości to około 20%. W porównaniu z latami 70., odsetek dorosłych z otyłością w USA ponad dwukrotnie wzrósł. Chcesz, żebym pokazał Ci mapę USA z poziomem otyłości w poszczególnych stanach? To dość obrazowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Widzą, co tracą. Nic na siłę. I tak muszę trochę wisieć na telefonie. Gdzieś mi się robiło o oczy, że można jest teraz dieta 8/16 Tylko nie pamiętam . 8 godzin postu i 16 żarcia, czy odwrotnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu kolonialne gvwna robią to co potrafią najlepiej - obżerają się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Z kontekstu tak wynika , a co byś jeszcze chciała. Z chłopami! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, łowca kiboli napisał: Gruba stara baba za morderstwo dziecka dostaje 6 lat utrzymania na koszt państwa zamiast kulku w łeb. kraj wolno$ci. Więcej jest za głowę jeżeli incydent jest prawdziwy. Za bardzo łykasz propagandowe info. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Nic na siłę. I tak muszę trochę wisieć na telefonie. Gdzieś mi się robiło o oczy, że można jest teraz dieta 8/16 Tylko nie pamiętam . 8 godzin postu i 16 żarcia, czy odwrotnie Napiszę teraz banał nad banałami - życie to falujący ocean. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Z chłopami! Hehe po co Ci chłopy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Więcej jest za głowę jeżeli incydent jest prawdziwy. Za bardzo łykasz propagandowe info. co tam kwiczysz kolego faszysty pissowskiego? tutaj masz bonusowo otyłośc w p0lsce W Polsce problem otyłości jest mniejszy niż w USA, ale niestety rośnie z roku na rok. Według najnowszych danych OECD i WHO: Około 25% dorosłych Polaków ma otyłość (BMI ≥ 30). Kolejne ~36% ma nadwagę. Oznacza to, że ponad 60% dorosłych w Polsce waży więcej niż wynosi norma. Otyłość skrajna (BMI ≥ 40) dotyczy ok. 2–3% dorosłych. U dzieci sytuacja też się pogarsza — według raportu WHO z 2022 r., prawie 15% polskich 8-latków ma otyłość, a około 30% ma nadwagę lub otyłość łącznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, łowca kiboli napisał: kolonialne gvwna robią to co potrafią najlepiej - obżerają się. Jezt zbyt ekstremalny na czwartkowy letni wieczór. W życiu jest niewiele prawdziwych przyjemności. Jedzenie to ich fundament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Czyli jednak same nie byłyśmy. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, murb napisał: Napiszę teraz banał nad banałami - życie to falujący ocean. Moja interpretacja będzie taka. Dzień tak, dzień tak będę stosować się do tej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu otyłych ludzi powinno sie umeiścić w obozach pracy przymusowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: Z chłopami! nie masz jakiegos ciekawego sąsiada? zawsze to jakieś urozmaicenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Hehe po co Ci chłopy. Do wbijania gwoździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Hehe po co Ci chłopy. A po co mi baby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli jednak same nie byłyśmy. 🫢 ja jestem ale dostałam jakiś lek usypiający na moją kostke i nie umiem sie wstrzelić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, łowca kiboli napisał: co tam kwiczysz kolego faszysty pissowskiego? tutaj masz bonusowo otyłośc w p0lsce W Polsce problem otyłości jest mniejszy niż w USA, ale niestety rośnie z roku na rok. Według najnowszych danych OECD i WHO: Około 25% dorosłych Polaków ma otyłość (BMI ≥ 30). Kolejne ~36% ma nadwagę. Oznacza to, że ponad 60% dorosłych w Polsce waży więcej niż wynosi norma. Otyłość skrajna (BMI ≥ 40) dotyczy ok. 2–3% dorosłych. U dzieci sytuacja też się pogarsza — według raportu WHO z 2022 r., prawie 15% polskich 8-latków ma otyłość, a około 30% ma nadwagę lub otyłość łącznie. A po co miałoby mnie to zajmować skoro to nie mój problem i już się tak nie odpalaj bo trafiłem w czuły punkt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, łowca kiboli napisał: otyłych ludzi powinno sie umeiścić w obozach pracy przymusowej. Rozpędzasz się niepotrzebnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, murb napisał: Czyli jednak same nie byłyśmy. 🫢 Zwykle często ktoś obserwuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Qwerty88 napisał: ja jestem ale dostałam jakiś lek usypiający na moją kostke i nie umiem sie wstrzelić Pisz cokolwiek. Zawsze się znajdzie ktoś, kogo to oburzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Rozpędzasz się niepotrzebnie. To krzyk bezradności i rozczarowanie realiami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: nie masz jakiegos ciekawego sąsiada? zawsze to jakieś urozmaicenie Szczerze? Jest jeden z dredami, fajny, miły, ino obrzydliwie młody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
łowca kiboli 9 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, murb napisał: Rozpędzasz się niepotrzebnie. Antychryst z usa wysyła broń faszystom z izreala po to aby mordowlai palestyńskie noworodki, a pis i nawrocki udzielają im wsparcia dyplomatycznego w evropie i ich wybielają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: Szczerze? Jest jeden z dredami, fajny, miły, ino obrzydliwie młody. dredy mnie jakoś odrzucają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 49 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Qwerty88 napisał: ja jestem ale dostałam jakiś lek usypiający na moją kostke i nie umiem sie wstrzelić No mów co i jak. Byłaś u lekarza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 163 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Baba napisał: A po co mi baby? Najpewniej do plotów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 113 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Get Out napisał: Zwykle często ktoś obserwuje. Tak. Wielki Brat czuwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Qwerty88 703 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Baba napisał: No mów co i jak. Byłaś u lekarza? byłam, lekarz był w szoku że w weekend nie planuje pić przepisał mi hydroksyzyne i usypiam na stojąco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach