Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ullea66

Jak pozbyć się poczucia upokorzenia?

Polecane posty

Facet swoim doskonałym"aktorstem"pokazał mi że jestem dla niego najważniejsza,bardzo go kochałam przez wiele lat!Dla niego zostawiłam wszystko.... było wsaniale po 3 miesiącach ,przy swoich córkach tak poprostu powiedżiał;WRACAM DO DOMU.Mija rok od tego wydarzenia ,moje Zycie wróciło do normy,ale ciągle tkwi we mnie to poczucia upokorzenia.Często widze jego ,jego rodzine na ich widok poprostu"drętwieje"udając że mam to gdzieś

Gość du pa blada
zemścij się, zniszcz go

Gość ewelinaspodmalina
rozumiem ze bylas jego kochanka?? hmm.. sory dobrze ci tak. jestem negatywnie nastawiona to wszelkich bab i osob rozbijajacych zwiazki. nie nawidze i zycze jak najgorzej. no ale wracajac do tematu. hmm.. a moze jak spotkasz sie kiedys niby przypadkiem z jego zonka albo z nim i powiesz im kilka "cieplych" slow? nie wiem co moglabys powiedziec? moze ze "dobrze ze do niej wrociles bo nie chcialabym byc dluzej z takim zerem (z usmiechem), nadal cie zdradza z innymi?" i z usmiechem odejdz. nie wiem.

Gość angie-ologia
rok? jeszcze pół i przejdzie :)

ewelinaspodmalina!dzięki chyba TAK ZROBIE ALE WIESZ....ZE TO ON BARDZIEJ WLAZŁ W MOJE ŻYCIE NIŻ JA W JEGO

Gość chrupkie chrupki
ee, nie ponizaj sie zemsta... Masz klase przeciez; zostawil cie, no coz, skoro zdradzal swoja zone nie myslalas chyba, ze jest aniolem. Pieprz to, niech sobie zyja, a ty musisz sie z tego wyleczyc. Jesli sie zemscisz, to wyjdziesz na taka, ktorej ciagle zalezy. On sie z ciebie bedzie smial, bo to polechce jego ego (Dalej mnie kocha, nie zapomniala o mnie, jestem taki swietny!), zona w to nie uwierzy, bo nie bedzie chciala wierzyc, a ty bedziesz miala w sobie jeszcze wiecej zalu. Zemsta nie jest dobra.

Gość nie nie
Przez piec minut bylas najwazniejsza, ale potem mu sie odmienilo. Znaczy wrocil, gdzie bylo mu lepiej to jest do zony. Postawilas na niewlasciwego konia.