Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaj

straszne :(

Polecane posty

Strasznie swedza okolice bikini.. chodzi o owłosienie.. strasznie swedzi.. znaczy sie nie wiem czy przez owłosienie . mam 15 lat i od kilku dni zaczeło. Nie moge przestać się wiercic i drapać. Przez to drapanie ciągłe.. strasznie podrażniłam sobie skóre na wargach sromowych.. szczypie.. smaruje kremem ale swędzi i wsędzi! No nie moge wyrobić! W szkole w ławce dziwnie sie czuje bo caly czas się wierce.. Dodam ze kompie sie co 2 dni i to solidnie :> Blagam no!! Zaraz szału dostane! Tylko nie mówcie mi ze mam isc do ginekologa bo nie pujde :D Che poprostu wiedzieć czy moze wiecie co to jest, moze miałyście tak . Może przez owłosienie? co 2 tygodnie lekko podcinam. Zostaje z pol cm :)) PS. bez głupich wypowiedzeń. :)

To może zamiast nivea zastosuj bardziej intymny krem... A ogólnie to tylko tak jest na początku przyzwyczaisz się z dnia na dzień będzie lepiej itd ...

Gość jak dla mnie to jakis grzyb
nie kremuj bo bedzie gorzej kup bez recepty nadmanganian potasu i sie podmywaj, clotrimazol i sie smaruj, globulki dopochwowe z propolisem i pij cytryne i jedz jogurt naturalny a ze nie chcesz isc do gina tos glupia

Gość tytytu
moze masz wszy ...

eh. niby dlaczego wszy. z toalet publicznych kozystam rzadko a współżyc to jeszcze nie :P za wczesnie :P

Gość Pieszczoszkowa
Mnie się wydawało, że kąpie się codziennie. Ale widać są wyjątki. Dziewczyno może zacznij się częściej kąpać??