Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość llpppppp

Nigdy nie bylam na imprezie tanecznej w duzym miescie...

Polecane posty

Gość llpppppp

Jak takie imprezy wygladaja? Znajomi ze studiow chca isc a ja mam opór bo nigdy na takiej imprezie nie bylam.. Nie wiem jak powinnam sie ubrac, co wziac, jaka muzyka tam leci, nic nie wiem.. Pisze to calkiem serio, jedyne imprezy taneczne na jakich bywam to wesela. Nie jestem typem imprezowiczki ale wiem ze jak nie pojde to beda mi znajomi mieli za zle. Napiszcie prosze jak takie imprezy wygladaja.

Gość pindzia siama
na takie imprezy taneczne trzeba iść w słomkowym kapeluszu i w drewniakach, wziąć ze sobą liter szpirytusu, nie zakładaj majtek bo i po co, dobrej zabawy

Gość llpppppp
Pytalam na powaznie.

Gość wiklinowa jędza
nie wiem z jakiej wioski ty jesteś ale nikt tak nie mówi "zabawa taneczna"??? do klubu idziesz, potańczyć?? normalnie się ubierz, jeansy i jakaś bluzka/koszula

Gość llpppppp
czy wziąć baleriny czy lepiej puenty ?

Gość nie jestem ale czasem na maxa
No wlasnie. Mow impreza, pub, klub, tance, balety (wszystko zalezne od regionu ;) ), ale imrpeza taneczna...tak chyba nigdzie sie nie mowi. Ubierz dzinsy i jakas fajna bluzka.Zzaloz jakies pasujace do tego dodatki np. jakies dluzsze kolczyki...No wiesz, sama chyba widzisz jak chodza laski u ciebie na uczelni ubrane, jakie maja style itd. Na impreze generalnie mozna ubrac sie podobnie.

Gość llpppppp
no ale w zimowcach chyba mnie nie wpuszczą do lokalu z tańcowankami?

Gość wiśniowy maj
a jest tam selekcja? jeśli nie to idź w jakich chcesz

Gość babcia jadzia
a w ogóle to zapytaj koleżanki z którymi idziesz, bo ja w dużym mieście chodziłam tańczyć w jeansach ale też w sukienkach do innych klubów (bo tam stali selekcjonerzy i jeansach nie wpuszczali)