Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrospaczona zona

on nie chce seksu

Polecane posty

Boże broń! Z wykształcenia jestem historykiem-redaktorem naukowym. Pisz, jakąś nazwę musi mieć :-) A Normalnego 1979 nadal nie ma :-(

Witaj w klubie, Autorko.Ja też 3 lata po ślubie. I co? Rozmowy, rozmowy, mój żal, smutek, flustracje, potem jeszcze łzy. Ale ja przecież nie mogę prosić męża o seks, jestem kobietą, mam swoją godność...

Ja widzę, że wiele kobiet ma ten problem co autorka. Faceci co się z wami dzieje? A piszecie i chwalicie się wszędzie jacy to wy nie jesteście jurni, jacy zajebiści w łóżku, ile to już lasek obdarzyliście szczęściem obcowania z waszymi boskimi ciałami... A i jeszcze moje ulubione, że waszym kobietom się nie chce... Teraz wychodzi na to ile jest biednych kobitek niedopieszczonych!

Prosi to sie .... Lajf is brutal ... Widze ze macie problemy w sferze ciupciania :) ze waszym menom sie niechce ... przejebane ,naprawde... Raczej nie jest to fetsz :)

Ja tu na tym temacie trochę przez przypadek, osobiście takiego problemu nie mam, ale coś wczoraj zaczęłam pisać i tak zostałam... A Ty się decyduj czy fetysz masz czy nie masz...

Jak nie mam to jestem zbyt poukładany ? a jak mam to dewiant ?:P To nie fetysz tak ja twoje zoboczenie :)

Ej to ja niby jestem dewiant? Dewiantka raczej, ale też się tak nie czuję... Sam zacząłeś, że fetysz to zapytałam...

Chodziło mi o to ze twoje zoboczenie nie jest dewiacja ani fetyszem :)na punkcie poprawnej pisowni... tak napisałem aby nie bierz dosłownie tego. A jesli chodzi o moj fetysz to nie wiem np. podobaja mi sie stopy zgrabne i zadbane o ! (kobiece) :)

Gość stary wyga
dziewczyny zostawcje tych onanistów zakałe rodu męskiego i bierzcie sobie prawdziwych m-samców mających podobne problemy jak wy a tym palantom ciągly onanizm moze skończyc sie trwałą impotencją z tego co widze to obecny men to taki picuś-glancuś NA szczęścje nie w większości wivat --------BESTRESOWE WYCHOWANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!

oj stary wygo. wiesz ile razy kazałam się mojemu "mężowi" wyprowadzić? 100. 100 razy nawet go spakowałam. ale on chyba woli siedzieć i mnie dojeżdżać psychicznie. wczoraj zrobił mi awanturę bo mu podałam nie tą łyżkę i nie ten widelec do obiadu. wyobrażasz sobie?