Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocy pomocy pomocy____

PIEKIELNIE proszę o POMOC w odnalezieniu tytułu tej piosenki!!!

Polecane posty

Używam google, problem jest następujący drogie Panie :) Otóż piosenka nie tylko mi się spodobała ale wielu innym osobom, pomyślicie a cóż to za problem? A no taki że wśród tych osób znalazło się mnóstwo wykonawców, które tą piosenkę po swojemu zaśpiewały, choćby takie gwiazdeczki jak Lopez i pare innych zwanych nazwisk. A JA! Potrzebuję konkretnej piosenki, którą kiedyś udało mi się nagrać z radia, słowa REFRENU brzmią tak samo, jednak po refrenie (to ważne!!!) jest RAP z zupełnie innymi słowami zwrotki - rapuje facet - prawdopodobnie afroamerykanin (po głosie poznaję!). A więc tak, piosenka posiada słowa "Do you know where you're going to? Do you like the things that life is showing you?" W tamtej piosence z radia, tak jak wcześniej pisałem - kobieta śpiewa refren (ten u góry) a później jest rap i znowu refren. Błagam pomóżcie odnależć tą piosenkę! Ktokolwiek słyszał, ktokolwiek wie!!!! Będę stokrotnie wdzięczny!!!!

Gość saaaaaaaaaay
a pamiętasz datę ? ;> kiedy nagrałaś ?

1999

to niestety nie Toby mac :(

naprawdę nikt nie wie, przypomnijcie sobie, to były czasy Marcina Jędrycha i listy hop bęc.

Gość saaaaaaaaaay
a pamietasz ją z radia? jest takie coś jak odsluchane.eu ..

http://www.youtube.com/watch?v=K9nIUqrZ5kY tu jest piosenka podobna, w wykonaniu lopez, jest bez rapu, tym się różni, bo ogólnie słowa refrenu te same, rapu nie pamiętam, za link dziękuję zaraz sprawdzę, może się uda znaleźć, miałem na kasecie piosenkę a kaseta 2 dni temu się skasowała :( . Kiedyś się nagrywało piosenki z radia.

Nie jest to Diana Ross, odsluchane nie pomogą, nie siegają tak daleko, przypomne: nagrane w 1998/1999 roku, napewno - data na kasecie to 199 a ostatnia cyfra zamazana. Trudno uwierzyć by takie piękne wykonanie tej piosenki zaginęło i nie było na youtube :)

SERDECZNIE chciałem podziękować wszystkim pomocnym dłoniom i tym samym życzyć miłego wieczoru, bo znalazłem!!!!!!!! A jednak jest, było na 8 chyba stronie wyszukiwania tego tytułu na youtube, daje linka: http://www.youtube.com/watch?v=2DukU23gquM Pozdrawiam