Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość komcio

podryw

Polecane posty

Gość komcio
jeszcze nie spie. To jakis podszywacz. Ale juz chce mi sie spac. Bedziesz jutro jak cos?

Gość komcio
jak wykorzystac te przypadki z jej planem? Bo nie moge sie domyslec

Gość komcio
jutro napewno jeszcze nie zagadam. Jeszcze nie wszystko wiem i jeszcze sie popytam kilka rzeczy. Ide juz spac. Dzieki za porady

Gość komcio
i jak? Jestes?

Byłam wtedy, ale jakoś musiał mi topik umknąć. Przepraszam Cię naprawdę, nie wiem jak to się stało bo wcześniej specjalnie sprawdzałam czy się pojawiłeś :O Jak jeszcze miałbyś ochotę pogadać to napisz na ribesaureum@gmail.com, bo nie wiem czy tu się zgadamy 🖐️ A jak nie chcesz, to życzę powodzenia i sukcesów :)

Akurat wlazłam Zależy jak rozmowa będzie wyglądała. Jak miło w miarę, ale jednak odmówiłaby to mozesz raz spróbować powiedzieć cześć i zobaczyć reakcję A jak niezbyt ciekawa rozmowa to nie zwracać uwagi, nie jakoś ostentacyjnie, po prostu tak jak pozostałe dziewczyny z Twojej szkoły traktuj. Powodzenia

Gość kkkkkkk
Też mam 17 lat i myślę, że mogę Ci pomóc :) Przede wszystkim staraj się zachowywać naturalnie, dużo się uśmiechaj i patrz jej w oczy, to działa, uwierz. Musisz okazać jej prawdziwe zainteresowanie. To ma być tylko rozmowa nie nastawiaj się na to, że jej się nie spodobasz! To tylko wywoła większy stres i presję. A jeśli ma chłopaka... Prawdopodobnie powie Ci to na wstępie. Co do zachowania na przerwach, dobrze byłoby po prostu uśmiechnąć się i powiedzieć chociaż cześć :) Niby nic a zawsze coś. Jeśli pomogłam i masz jeszcze jakieś pytania to wal śmiało ;)

Możesz powiedzieć, że bardzo żałujesz, przepraszasz za zawracanie glowy i z uśmiechem odchodzisz, albo że szkoda bo mogło być miło. No coś w tym stylu na luzie Niektórzy dalej próbuja ale dla mnie to bezsensu i niemoralnie przede wszystkim

Gość ihfoajebi
Ale znacie się tylko z widzenia i chcesz ją poznać czy poznaliście się wcześniej i teraz zaczynasz czuć do niej coś więcej? Naszkicuj mi trochę lepiej sytuację, będzie mi łatwiej coś powiedzieć ;) skurwiel jakich wiele - a ty stąd spadaj, chłopak szuka porady, jeśli nie interesuje cię temat to wejdź na inny

Gość kkkkkkk
postaram się trzymać jednego nicku ;) Jeśli znacie się tylko z widzenia to raczej przy pierwszej rozmowie nie zapraszaj jej nigdzie. Pozwól jej na to, by mogła Cię poznać choć trochę zanim zdecyduje. Zdarzyło mi się raz odmówić facetowi tylko dlatego, że wypalił ze spotkaniem po szkole a nawet nie wiedziałam jak ma na imię i spanikowałam. Poznaliśmy się lepiej trochę później i strasznie żałowałam ale już miał dziewczynę. Na początku postaraj się zwrócić na siebie uwagę. Nie wiem jakim jesteś typem. Po tym, że pytasz jak poderwać dziewczynę wnioskuję, że jesteś raczej nieśmiały, a dziewczyny takich lubią ;) Już sam fakt, że nie zgadasz do niej, a zazwyczaj tego nie robisz da jej do myślenia ;) Pozwól jej się z tym oswoić i trochę "nakręcić". W trakcie rozmowy powiedz coś, co może ją zainteresować lub rozśmieszyć. Ważne jest by odebrała Cię jako osobę pozytywnie nastrojoną do życia, kogoś z kim można pogadać. Przepraszam, że się rozpisałam ;)

Gość kkkkkkk
Miało być zagadasz do niej ;)

Zanim się zdobędziesz na zagadanie sporo czasu minie, skoro jesteś nieśmiały, więc na razie tego tak nie przeżywaj. Podejrzewam, że będziesz miał sporo okazji do zagadania i ich nie wykorzystasz. Postaraj się by zwróciła na Ciebie uwagę dzięki spojrzeniom i uśmiechowi. I jak mówiłam nic zaplanowanego nie działa (dziś kolejny raz się przekonałam :P) Ja bym odradzała walenie takimi komplementami, ale to zależy jaka ona jest. Musisz ja poobserwować nieco jak jej nie znasz

Gość kkkkkkk
Jeśli to będzie Wasza pierwsza rozmowa to niech będzie ona bardziej neutralna. Pogadajcie trochę o szkole (wiem banał), możesz zapytać o jakiegoś nauczyciela, który uczy Was oboje. Możesz trochę naściemniać, np. powiedz, że słyszałeś, że wtedy i wtedy go nie będzie i zapytaj czy przypadkiem nie orientuje się czy to prawda. Potem zejdź na inny temat, niech rozmowa się toczy. Macie jakieś wspólne zainteresowania? Chodzicie na jakieś wspólne zajęcia pozaszkolne? Może znasz kogoś kto zna ją i mógłby Was sobie przedstawić? Ważne jest też to, czy ona Cię kojarzy, czy też jesteś dla niej anonimowym chłopakiem ze szkoły, bo to też ma wpływ na postrzeganie pewnych osób. Wiem, że to trochę skomplikowane, ale dziewczyny już takie mają myślenie, cóż poradzić ;) Co do komplementów. Dziewczyny lubią romantyków, ale jeśli powiesz, że ładnie wygląda niczym się nie wyróżnisz. Inaczej sytuacja wygląda kiedy skomentujesz np jej uśmiech, a pamiętaj że możesz to zrobić na milion różnych sposobów ;) Mam pytanie, co Ty na to, żeby pisać na gg? Moją przeglądarkę trochę ścina, a na gg możemy pisać w ten sam sposób. Oczywiście jeśli wolisz trzymać się forum, rozumiem :)

Gość komcio
Kultura , ostatnie pytanko. Sprawa wyglada tak ja jest mlodszy od niej o 2 lata(ja 1 ona 3 gim) Ona ma powodzenie , jest ladna. Ja jestem niesmialym molem komputerowym. Kiedy patrze w jej oczy , odwracam wzrok. Potem przez cale dnie pamietam glebie spojrzenia, anielski usmiech, dolki w policzku, faliste wlosy i ten nosek:) Wiem ze ona nigdy nie zwroci namnie uwagi , chyba musi mi wystarczyc sam jej widok..:(

Gość Jestem Ziomalem z dupy:)
Koles taki podryw nie sprawdzi sie w 100000% tylko sie wyglupisz.. Jak masz jej nk i Ci bardzo zalezy odwiedzaj jej profil , jesli ona bedzie zagladac na twoje konto , to znaczy ze cos moze z tego byc.

Gość komcio
14 , ona 16. Wiem ze to glupio wyglada. Ale co ja mam zrobic , nie moja wina ze me serce zada niemozliwego.

Gość komcio
Kultura a co jesli postawie wszystko na 1 karte . Wyjde do niej przed cala jej klasa. -Klekne na kolana i powiem.. -Milena czy bola cie nogi?? Milena: nie , a czemu?? - Bo cala noc chodzilas mi po glowie Co myslisz??

Gość kkkkkkk
Wybacz, ale to całkowicie zmienia postać rzeczy :D Chłopcy w tym wieku są bardzo niedojrzali emocjonalnie w stosunku do dziewcząt w swoim wieku, nie mówiąc już o starszych. W wieku 16 lat spotykałam się z chłopakiem który miał 19 lat i nie spojrzałabym na młodszego. Mam prawie 18 lat i dobrze wiem co mówię. Lepiej sobie odpuść, dla własnego dobra. Ewentualnie spróbuj za jakiś czas jak trochę podrośniesz ;)

Gość Radca Podrywaczy
Komci Podejdz i zapusc taki text. -Czesc, nazywam sie xxxx xxxx i mam ochote na wielkiego calusa w twe piekne usta

Co się tak czepił podszyw :D No, ale jak zbadałeś teren nieco? Cokolwiek poczyniłeś w tym kierunku, żeby stworzyć jakąkolwiek okazję chociażby do kontaktu wzrokowego? Bo to i tak pewnie długo będzie trwało

Gość Komcio
Kultura chcialbym kiedys byc taki jak ty:) jestes moim idolem. Sprawy mesko-damskie to twoj chleb powszedni. Jestem pewny iz wyrywanie lasek w twoim wykonaniu jest sztuka. Chopin gral na pianinie , pele strzelal gole , a kultura gra ale na kobietach i strzela .... tez gole:D:D

Gość kkkkkkk
Może się zaczernij??? Nie wiem na które posty odpisywać xd

A gdzie mój wielbiciel? Zostawił mnie niegodny 😭 Co ja teraz pocznę? Sens mego żywota rozpłynął się w nicość wraz z jego zniknięciem, jestem teraz jak matka bez dziecka, ojczyzna bez patriotów, ocean bez soli, serce bez krwi itede itepe et cetera

Gość kkkkkkk
Ponawiam pytanie Kultury, zrobiłeś już coś w tym kierunku?

No ona musi to poczuć, że ktoś się nią zainteresował. A jak jesteś tak nieśmiały to niestety od maleńkich kroczków trzeba zaczynać. A niech się nawet czuje dziwnie i się zastanawia o co chodzi, masz zwrócić na siebie jej uwagę i tyle

Gość kkkkkkk
Hmmm... W takim razie zacznij od spojrzeń i uśmiechów. Niech Cię zauważy. To musi trochę potrwać, jeśli zaczniesz łapać jej wzrok albo odwzajemni Twój uśmiech... działaj dalej :)