Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tttttttttttttttttt

mysl o innych

Polecane posty

Gość tttttttttttttttttt

Jetstem s chłopakiem juz ponad 7 lat, jest wspaniale. Nie powiem, ale napewno tez dopadła nas rutyna, bynajmniej w lozku jest cudownie :) Ale zdarza mi sie ze myśle sobie o innym facecie, jakby to bylo z nim np. w lozku. Moj partner jest moim pierwszym i jedynym partnerem sexualnym :) Tak jak powiedziałam, zdarza mi sie myslec i innych. Czy to cos zlego? Czy to normalne?

wydaje mi sie ze chyba potrzebujesz odmiany w lozku,mozesz sie zarzekac teraz na wszystkie swietosci ale chyba zrobisz sobie niebawem skok w bok dla odmiany,tylko rob to z glowa jak cos tak zeby on sie otym niedowiedzial.ale to jest normalne ze wyobrazasz sobie siebie z innymi w lozku tym bardziej ze to jest twoj pierwszy facet:P standarowe myslenie kazdej kobiety

Gość tttttttttttttttttt
Nie chce zdradzac mojego chłopaka, bynajmniej sie nie zarzekam ze nigdy nie zdradze!! nie dam sobie ręki uciąć!!! nie wiem co bedzie w przyszłości. Przez 7 lat nie zdradziłam i chciałabym bym wierna tak cały czas :) Chodzi tylko o to myslenie.... ;) Kazdy o czyms mysli i fantazjuje :P)

od myslenia do czynow bardzo krotka droga uwierz wiem to na swoim przykladzie bo ja sie zarzekalam i to zrobilam a niejestem jedynym takimprzypadkiem pozatym faceci tez nas zdradzaj wiec dlaczego my ich mamy niezdradzac tylko trzeba robic to z glowa:P

Gość tttttttttttttttttt
wiem wiem, teraz wszystko kręci sie wokol sexu, zdrady i pieniedzy :/ taka prawda.... wiem ze od myslenia krotka droga do czynow. Mam nadzieje ze jednak nigdy go nie zdradze. :)