Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a ja mam inny problem

podoba mi si臋 moja korepetytorka

Polecane posty

wy偶ej kto艣 zamie艣ci艂 temat o korepetytorze, to ja napisz臋 o korepetytorce. mam 18 lat i chyba zakocha艂em si臋 w mojej korepetytorce. nie jest Ona o wiele starsza ode mnie, jest na trzecim roku studi贸w na uniwersytecie, wi臋c pewnie ma 21-22 lata. nie wiem, czy powinienem Jej o tym m贸wi膰... ale chyba powinienem... ostatnio nie mog臋 si臋 skupi膰 na zaj臋ciach, bo zamiast robi膰 zadania my艣l臋 o Niej...kiedy艣 nie by艂o problem贸w, 艣wietnie t艂umaczy i w og贸le jest spoko, ale teraz Jej obecno艣膰 dzia艂a na mnie rozpraszaj膮co... co mam zrobi膰?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 cokolwiekja
krzysztof?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
nie, Mateusz. co za pytanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cokolwiekja
po prostu m贸j ucze艅 krzysztof te偶 si臋 we mnie podkochuje. a raczej by艂y ucze艅. niewa偶ne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
a sk膮d o tym wiesz? dawa艂 ci jakie艣 znaki? mam nadziej臋, 偶e Ona nie widzi, 偶e co艣 do Niej mam... nie wiem, co robi膰... nie wiem nawet, czy ma faceta. to jest takie niesprawiedliwe...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 cokolwiekja
kt贸r膮艣 lekcj臋 z rz臋du nie bardzo da艂o si臋 ju偶 pracowa膰, by艂 strasznie rozkojarzony, zacz膮艂 pyta膰 si臋 mnie, jak sp臋dzam czas wolny, do jakich klub贸w chodz臋, z kim si臋 spotykam, gdzie mo偶na na mnie wpa艣膰, og贸lnie pyta艂 si臋 o szczeg贸艂y, kt贸re uczni贸w nie powinny w og贸le obchodzi膰. potem jakie艣 czekoladki do kawy, pogadanki i u艣mieszki, i godzina kork贸w lecia艂a jak z bicza... po tym pozna艂am :) ja tam jestem za m贸wieniem wprost czarno na bia艂ym, co na w膮trobie le偶y. zrobi艂am tak w swoim 偶yciu nie raz i niczego nie 偶a艂uj臋!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ciekawy jestem
z jakiego miasta jeste艣? wiesz, ja uwa偶am, 偶e nauczycielka to nauczycielka i nie jest wa偶ne czy jest od ciebie starsza o 4 lata, czy o 40. z nauczycielkami si臋 nie romansuje, zreszt膮 my艣lisz, 偶e ona by na ciebie polecia艂a? jeste艣 m艂odszy, twoi rodzice p艂ac膮 za nauk臋. ona zarabia na siebie i chyba nie chcia艂aby mie膰 gnojka za faceta, sorry...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
wiesz... nie musisz po mnie je藕dzi膰. mieszkam w Warszawie. wiem, 偶e pewnie nie ma 偶adnych szans... Ona jest naprawd臋 inna... super inteligentna, mi艂a, sympatyczna, u艣miechni臋ta. ale traktuje mnie, jak ucznia. ostatnio nawet my艣la艂em, 偶eby wybra膰 si臋 na ten sam kierunek co Ona, bo wiem, 偶e studiuje histori臋 na uniwersytecie. nawet b臋d臋 zdawa艂 matur臋 pod tym k膮tem. Mo偶e i jestem naiwny, ale to chyba nie zbrodnia.

Udost臋pnij ten post

w zesz艂ym roku podoba艂 mi sie nasz pan od wf-u ale nie mia艂em szans u niego,dlatego mizia艂em sie z naszym wo藕nym Teofilem :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
i tak 艂adnie pachnie, nie cebul膮 i ryb膮 jak moje kole偶anki z klasy, tylko dobrymi perfumami francuzkimi A jak si臋 jej cycki rysuja pod bluzka, to nie potrafie si臋 skupi膰 na nauce. Po tych korepetycjach oczywi艣cie jad臋 na recznym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
sorki, ale spodziewa艂em si臋 dojrzalszych komentarzy... a m贸wi si臋, 偶e ludzie w moim wieku s膮 niepowa偶ni...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tereferetratata
nic chyba nie mozesz zrobic...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anio艂ekfio艂ekr贸偶abez
najlepszym rozwi膮zaniem by艂oby aby艣 jej o tym powiedzia艂. nie wiesz przecie偶 jak zareaguje, by膰 mo偶e ty te偶 si臋 jej podobasz, ale nie przekonasz si臋 o tym dop贸ki nei zapytasz si臋 wprost. 偶ycz臋 powodzenia i nie s艂uchaj z艂o艣liwych uwag!

Udost臋pnij ten post

nie wiem, jak ona ale ja nie chcialbym sie bawic w zwiazek z gowniarzem, ktorego kilka chwil wczesniej przygotowywalem do matury. w tym wieku roznica 4 lat jest jednak znaczaca...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 amo偶eniechwr贸c膮wieczory
nie radz臋... lepiej jej nie m贸w... mia艂am podobny problem z go艣ciem ktory dawa艂 mi korepetycje z WOSu.... zadurzy艂am si臋 w nim na maxa, a co najlepsze on o tym wiedzia艂... powiedzial mi, 偶e to nie ma przysz艂o艣ci, bo on z nikim si臋 nie chce wiazac... a chlopak... idea艂...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 s5exrcytvubin
wiesz co. ty musisz miec co艣 z glowa... zajmij sie laskami w swoim wieku, a nie belferkami :):):) i co? chcesz sie czuc przy niej gorszy przez caly czas/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
jako艣 nie widz臋 tutaj normalnych porad... jacy艣 dziwni jeste艣cie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ctuybin
do nauki, a nie myslisz o laskach!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vibuonli
przecie偶 to chyba nic z艂ego. chcia艂bym co艣 zrobi膰, jako艣 jej to powiedzie膰... ale nie wiem, jak... mo偶e macie jakie艣 propozycje?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 potempotem
tak mamy nic nie rob

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 plumplumplum
powiedz jej! niech wie! jest starsza, niech cos wykombinuje!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 vybiuno
napisa艂em... chyba nic z tego... chocia偶 nie otrzyma艂em jednoznacznej odpowiedzi...

Udost臋pnij ten post