Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lejzi Minejzi

Jaka sieć telefonów kom jest najlepsza?

Polecane posty

Gość lebeleme
ja bylam w orange caly czas bo byla najlepsza.. BYŁA!!! tylko mi sie umowa skonczyla to przeszlam do play. po 1 jest generalnie wszystko taniej.. np sms orange 20gr play 18gr... mms w orange 40gr - w play 18gr.... no i w orange masz strasznie drogo do play i tych niszowych sieci, a w play masz taka sama stawke do wszystkich sieci. no ale.. porównując to w orange wszystkie pakiety itp mozna sobie wykupic tylko i wylacznie do orange i stacjonarne. w play pakiety dotycza wszystkich sieci... jestem zadowolona, bo.. akurat na swoim przykladzie podam. w orange na karte wykupywałam sobie pakiet za 6zł na 600sms, ale tylko do orange je mialam... no i kto normalny wykorzysta 600sms. w play mam pakiet 5zł 200sms, ale do WSZYSTKICH sieci.. przez pol roku mam za darmo do play i za to, ze przenioslam numer, co jest bezplatne.. dostalam 150min darmowych do wszystkich sieci. adieu 🖐️

Gość lebeleme
ale polecam też sieć W Rodzinie Ojca Rydzyka - dają bardzo wypasione telefony

Gość olalalalalala
Ja mam orange, kupuje pakiet za 6 zł 600 sms'ów i mój facet też i wtedy mamy stały i tani kontakt.

Gość sloneczko majowe
ja mialam tel w orange(kiedys jeszcze byla to idea i bylo super dopuki sie nie stalo orange) kiedys za 1zl bylo 100sms wsam raz i tanio a orange to zmienilo. potem bylam w taktaku potem w play.w play niby fajnie ale mialam problemy z zasiegiem a jak mialam zasieg to ludzie iemogli sie do mnie dodzwonic, potem wrocilam do taktakfona i jest ok.nie mam problemu z polaczeniami.a siec zeb y wybrac musisz zrobic rozeznanie.z kim z jakies sieci najwiecej gadasz, taka wybierz, bo miecysoba zawsze jakis pakiet mozna wykupic i jest bardzo tanio. teraz jestem w uk i mam o2 i z o2 mam zadarmo

ja już z 15 lat w erze teraz mam 1200 minut za 55 zł i uważam, ze to dobry abonament no i co 2 lata wymiana aparatu