Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość twister

Jakie są rodzaje kobiecych intymnych zapachów?

Polecane posty

Gość twister

Jakie są rodzaje kobiecych intymnych zapachów? Czy wszystkie pachną podobnie czy są wyraźne różnice? Główne kategorie to według mnie: - kobiety o bardzo mocnym i ostrym naturalnym zapachu (przeważnie duże, dobrze zbudowane, grube, zapuszczone, w kamasutra nazywane słonicami) - kobiety o delikatnej pięknej woni (przeważnie to nastolatki, zgrabne laseczki, zadbane mamusie do 30, według kamasutra to gazele i klacze) - kobiety o bardzo słabym znikomym naturalnym zapachu (wyjątki które spotkać można bez względu na budowę ciała czy wiek) Oczywiście to tylko generalny podział bo dalej możemy go rozwijać według różnych kryteriów: 1. Dbanie o higienę: - totalnie zapuszczone, - normalne naturalne, - przesadnie wypicowane, I tak przykładowo możemy spotkać totalnie zapuszczoną kobietę mającą słaby naturalnych zapach i wtedy nawet po kilku dniach cipka nie pachnie tylko czuć sam bezwonny śluz, albo tylko resztki moczu ale tez bez wyraźnej nuty a można spotkać też zapuszczoną mocno spoconą grubą bertę której wielka muszelka nawet umyta wali śledziami a po zapuszczeniu to zapach tylko dla nadtwardszych fanów wręcz ekstremalnych. Najlepiej rozkoszować się cipkami i zapachami naturalnymi bo wtedy wiadomo ze jedna słabiutko pachnie a inna mocniej. Są też wypicowane nawet śród mocno pachnących spotyka się kobiety które ciągle się podmywają, noszą wkładki, nawilżone chusteczki i używają tysiące kosmetyków żeby tylko stale mieć uczucie idealnej czystości. 2. Dozowane składniki intymnego aromatu - ilość kropelek, oparów i rodzaju moczu, - ilość, rodzaj śluzu z pochwy, - ilość potu w okolicach intymnych - temperatura i czas jej działania, - ilość resztek z czekoladowej jaskini i ich intensywność, - rodzaj bielizny, opiszcie wasze kryteria !

Gość ogrodowa_sowa 2
powąchaj moje zapachy, Basia lat 83

Gość twister
ogrodowa_sowa 2.I tylko tyle w twoim temacie.?

Gość stacha zza płota
ja pachne z pachy z dupy ze cipy i zkolan:D zapuszczona jestem pania od 99 lat sie nie gole:D