Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi mnie co sie stało

ktos wie co z tą Iwoną Wieczorek bo sprawa ucichła.

Polecane posty

ciekawi mnie czy jakieś informacje ostatbio sie pojawiły pamietam ze cos z jakims policjantem miała miec wspólnego a pozniej jakoś nie widziałam niczego nowego

czyli nic nowego nie wiadomo?

Gość kjdio
Potem był podejrzewany facet w bermudach ,którego uchwyciły obie kamery.Zaraz znajde linki to poczytacie.

A ja się pytam: gdzie w tym czasie byli rodzice i nauczyciele ? 19-letnia siksa chodziła sama późną nocą po mieście i nikogo to nie obchodziło ? Powinna zostać natychmiast zatrzymana przez Policję i odwieziona do domu. A teraz proszę. Płaczcie. Obstawiam że została zamordowana lub porwana i aktualnie zmuszona do dawania pupy gdzieś zagranicą.

Gość co roku zgłaszane jest
kilkanaście tysięcy zaginięć :O 🖐️ dziwne że ekscytujesz się jakąś jedyna sprawą

Gość pindzia siama
dziewczyna ubrana kuso idzie samotnie w nocy przez pół miasta trzymając zalotnie szpilki w dłoniach i kręcąc pupką no słuchajcie.....to ona nie wie że to niebezpieczne ? MAŁO ZBOKÓW? CHORYCH PSYCHOPATÓW ? który weźmie ją w krzaki, wyrucha, udusi i jeszcze zmusi do zrobienia loda kretynka, pewnie ją wyrzucił do wody i wyplynie w lato gdzieś tam na skałkach

Gość dlaczego oficjelne forum
nie dziala?|

Gość pindzia siama
tak jej matka zadecydowała

Master :o ty się lecz. miałam 16 lat jak wytjechalam na drugi koniec polski pociągiem z kolezanką do przyjaciółki i spalysmy pod namiotem na jakiejs wsi :D Po 2 od 17 roku zycia chodze do klubów- nie sama tylko ze znajomymi i moim wtedy chlopakiem teraz narzeczonym :D mam 19 lat remontuje dom i wyprowadzam się już za miesiac :) za poltorej roku biore slub :D no i pytaj się gdzie byli rodzice?:) przecież dopiero za rok moge byc puszczona do klubu! a gdzie tam facet i wyprowadzka! :o to jest nie do pomyslenia :D

Gość pindzia siama
mi sie wydaje że każda dziewczyna w życiu odwali jakąś manianę popije, wraca sama w nocy itp, zdarza się ale raz na 100 trafi sie że ktos jej zrobi krzywde i w przypadku Iwony trafiła na to prawdopodobieństwo i chooj

Gość sadafda
pindzia siama--> glupio gadasz, przeciez zbok rzuci sie nawet na 40letnia kobiete w dresach, strój nie ma znaczenia, no wybacz ze kobiety nie chodza w kombinezonach w srodku lata, prawda jest taka ze jak ktos sobie ciebie upatrzy i zechce zebys prostytulowala sie np. w niemczech to zaczai sie na ciebie i poczeka az wyjdziesz z psem, albo wyniesc smieci, na to nie ma rady, jedyne co mozemy zrobic my kobiety to isc na kurs samoobrony to ostatnia deska boukrywanie sie w domu niczego nie zmieni

nie rozumiem tych głupawych tekstów "tysiace osób codziennie gdzies ginie, co sie tak ekscytujesz? " :O a co to ma do rzeczy? tak samo jak codziennie ktos umiera, a ja zaplakalam wczoraj po tym jak dowiedzialam sie o Grabrieli Kownackiej- mimo, ze jej nie znalam!!! tak samo z Iwoną Wieczorek, nagłosniono sprawę, to się ludzie przejeli... oczywiście, że wszytkich szkoda, ale nie sposób siedziec i rozpaczac nad kazdym, o niczym innym by nie mowili w telewizji tylko wymieniali nazwiska zmarlych, zaginionych itd... naprawde wszedzie musicie chlapac tym jadem, to straszne tak samo jak ktos tutaj opisywal sprawę Olewnika to tez sie na ta osobe posypały gromy, że jak to? ze nie jeden Olewnik zaginal ! ze nie tylko jego zabili! a w ogole to wg niektorych mu sie nalezalo za ...ciemne interesy ojca! :( ludzie, apeluje- troche szacunku do ludzkiej smierci! do ludzkich uczuc!!! chociaz wychodzę z zalozenia, ze piszą w ten sposób tylko osoby, których w życiu osobiście żadna tragedia nie dotkneła, stąd takie płytkie rozumowanie i jeszcze jedno, jezeli kogos interesuje tylko ta, dana sprawa to jest to wyłącznie jej problem, a nie wasz, bo niektórzy widze zaczynają się tutaj bawić w Boga umoralniając wszystkich dookola a do osoby, ktora napisala: gdzie byli rodzice? gdzie byli nauczyciele? nie rozumiem jaki to ma związek ze sprawą :O co to, 9-latkę porwali ze szkoły? czy 19 latka wyszla z domu? chyba jest róznica

Gość pindzia siama
"rzuci sie nawet na 40 letnią kobietę" no faktycznie 40 lat to juz stara baba i trzeba być w desperacji żeby na takie coś sie rzucić :O uważasz że 40 latka nie może być zgrabna i powabna?