Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwicoł32

CO SPRAWIA, ŻE KOBIETA JEST SZCZĘŚLIWA?

Polecane posty

Gość kwicoł32

częściowo pewnie pieniądze - wiadomo jak każdemu, wykształcenie? hmmm.. odsetek starych panien i desperatek z portali randkowych wśród kobiet wykształconych jest przerażajacy... praca? - szare umęczone twarze pieknych polskich kobiet wracających z pracy... mąż?- zapijaczony zapracowany impotent.. dzieci?...szkoda gadać JAKIE SZCZĘŚCIE, ŻE JESTEM MĘŻCZYZNĄ :p

CO SPRAWIA, ŻE KOBIETA JEST SZCZĘŚLIWA?" podwójny orgazm :P daje jeszcze więcej szczęścia

czyli juz wszystko wiesz - czeste, zwielokrotnione orgazmy gwarantuja obecnosc kobiety szczesliwej

Gość zawiedziony30
kasa

czeste, zwielokrotnione orgazmy gwarantuja obecnosc kobiety szczesliwej" z nieszczęśliwą bym nie był ;)

Kobieta jest szczęśliwa kiedy wróci z pracy a dzieci już lekcje odrobiły, kiedy mąż ugotuje pyszny obiadek i poda go pod samą buzię, kiedy przy lampce wina obejrzy z nią "Majkę" a potem wysłucha bez udzielania rad. Kiedy ma fajny orgazm też, kiedy daje dużo kasy na niepotrzebne sukienki i wtedy kiedy zabiera ją na zabawę Mikołajkową mimo, że dziećmi już dawno przestali być. A sama w sobie kobieta jest szczęśliwa kiedy spełnia swe marzenia bez pomocy innych. Jaka satysfakcja...

Gość kwicoł32
sama kocham hajs :P

czizas wątpisz w mój potencja-ł ? pokaz to Ci powiem :D a wracajac do tematu, jezeli podejdziesz do kobiety niczym Epikur to wystarczy jej zafundowac tyle przyjemnosci aby przewazyly sume cierpienia, natomiast jesli preferujesz styl Monty Pythona to wystarczy jak kobieta czyta ksiazki, chodzi na spacery i jest mila dla ludzi :)

czizas wątpisz w mój potencja-ł ? pokaz to Ci powiem" to obudź go u mnie :P

Co sprawia, że kobieta jest szczęśliwa? Obecność normalnego mężczyzny przy jej boku. Normalny mężczyzna to taki, który swoją kobietę kocha, ceni, i o którą dba. Interesuje się jej zdrowiem i samopoczuciem. Wie, kiedy zejść jej z oczu, a kiedy się przytulić. Który chce spełniać się prywatnie i zawodowo, mieć dzieci, wychować je i być ojcem. Popracować, ale i poleniuchować. Normalny facet, który musi czasami pobyć sam na sam ze sobą, coś przemyśleć, odreagować problemy, który idzie z psem na spacer, na mecz, na piwo, czy siada przed komputerem odpalając ulubioną grę komputerową. ;)

Kobiety nie można dać szczęścia. Kobieta sama je sobie bierze rujnując życia innym. I tylko wtedy może być w pełni szczęśliwa.

Gość @@@@was kochają
wystarczy że położy sie obok niego :)

Gość odp. na pyt.
CO SPRAWIA, ŻE KOBIETA JEST SZCZĘŚLIWA? Dalekie podróże z kimś wyjątkowym.

Gość co uszczęśliwia kobiety
eliminacja z otoczenia takich kwicołów, ignorowanie ich.

Gość sButrs4srtsetrs4sssess
Polecam DoktorPotencja.pl Kamagra od nich to rewelacja, wreszcie uczciwy sprzedawca z oryginalną Kamagrą. Jeżeli macie problemy z potencją i erekcją to z czystym sumieniem mogę zarekomendować. Kamagre na prawde mi pomogla.

Gość ale faceci sa prosci i glupi
zal to czytac co piszecie, nawet kobiet nie znacie dlatego pewnie nie macie z nimi powodzenia, nie dziwie sie

Gość c vcsdf
- kasa\ - orgazm niczego więcej kobieta nie potrzebuje do szczęścia

Gość ma_ja737373
Wiosna na dworku :)