Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

iwcia77

Czy należy mi się jakiś zasiłek???

Polecane posty

no tak ale jakie przepisy?jak ja mialam umowe co miesiac przedluzana?a poza tym nie mialam skonczonego 3 miesiaca zeby musieli mi przedluzyc umowe do dnia porodu?

Tysiaaa masz rację nie musiał Ci przedłużać, jeśli umowa kończyła się przed 12tc. Fajnie, że poszedł na rękę

nom fajnie...tez sie ucieszylam jak sie dowiedzialam...ale raczej kuron to nie bedzie m sie nalezal...a Ty jak o tym sadzisz?przeczytaj moje wczesniejsze wypowiedzi iczekam na odpowiedz

no to trudno:) ale juz mnie wieciej wiem co mam zrobic po porodzie:)gdzie isc jakie dokumenty zlozyc:)to to jest najwazniejsze:)dzieki i tak za pomoc:)

Gość EWKA85
witam! mam pytanko.miałam umowe o prace tymczasowa(przez posrednika pracy) od 6.o6.13 do 31.07.13 w tym czasie tj.24.06.13 trafiłam do szpitala okazało sie ze jestem w ciazy i po szpitalu poszłam juz na l4 umowa mi sie skonczyła teraz płaci mi zus czy ktos orientuje sie czy po porodzie bedzie mi sie nalezał zasiłek dla bezrobotnych dodam ze miała umowe na 3/4 etatu.chodzi mi o to czy czas ciazy pomimo ukonczenia umowy o prace wlicza mi sie do zasiłku.prosze o jakas wskazówke .dzieki.