Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sweet Dreams II

ROSÓŁ na samej piersi z kurczaka! Dobry jest? Nie mam innych składników...

Polecane posty

jak chcesz sie ratowac to wrzuc kostki rosołowe chociaz bo na samej piersi to ci wyjdzie faktycznie sama woda :P

Najlepszy rosół jest na takich cząstkach rosołowych, które później się wywala:) Kupuję je w Makro.

Tak, porcje. No, ja z twoją babcią w konkury nie śmiałabym iść:) Kiedyś to był rosół - kura wiejska, makaron swój ze swoimi jajkami:) Teraz to chujnia wszystko:(

Gość mało wody i kostki rosołowe
najlepiej wołowe moze cos z tego będzie

dodałam duzo kostek rosołowych, no i maggi jest nawet nawet ale macie racje nie smakuje jak zwykly rosól tylko kostka :O a powiedzcie mi, jak gotujecie taki normalny rosół na wolowinie i porcji rosolowej to nie odajecie w ogole kostek? u mnie wtedy tez wychodzi taki bez smaku wiec zawsze musze dodac,a to kostke a to wegetę

Gość chocodrink
Coś mi się wydaje że ten< rosół >,to twój pierwszy raz!

Gość mało wody i kostki rosołowe
nigdy do rosołu nie dodaje ani kostek ani wegety :O tylko mięso, warzywa, ziele angielskie, sol i pieprz

Gość gość
Na samej piersi kurczaka wychodzi idealny, i to bez dodatku żadnych kostek. Wbrew pozorom nie wyjdzie wcale woda z mięsem :-) Trzeba tylko wrzucić do garnka sporo warzyw, sól, ziele angielskie, liście laurowe. Pieprz na sam koniec bo nie powinno się go gotować. Trochę kurkumy dla złotego koloru. Wychodzi naprawdę esencjonalny, a zarazem nie nie jest bardzo tłusty.