Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wielka śnieżna kula

podjacie mi racjonalne argumenty....

Polecane posty

Gość wielka śnieżna kula

na to żebym nie odpisywała byłemu na smsy... on pisze i pyta co u mnie, ja wiecznie mu odpisuje a potem sama do niego pisze.. miedzy nami jest definitywny koniec, nie jesteśmy już razem kilka miesiecy, nadal go kocham ale chce zapomniec..ale mam problem z nie odpisywaniem... własnie napisał i ja juz chciałabym mu nie odpisać a nie wiem ile wytrzymam!!!

Gość volga_jasnowidzaaa
popros go zeby wiecej do ciebie nie pisał, bo nie chcesz miec kontaktu proste?:)

Gość wielka śnieżna kula
juz milion razy było gadanie nie piszemy ale to nic nie daje bo on i tak pisze!!! bo on chce miec ze mna kontakt, ja z jednej strony tez chce ale z drugiej jak nie przestaniemy to nigdy o nim nie zapomne a po takim czasie chyba najwyzszy czas zyc od nowa...

Gość Eleeene
racjonalny -to taki, ze w ten sposob ciagle jedziesz sobie po emocjach, nie mozesz zaczac normalnie funkcjonawac z czystym kontem jestes malo asertywna ( pewnie nie raz obiecywalas sobie nie odpisywac) Poza tym ,znudzi Ci sie kiedys tak katowac siebie :-P

Gość wielka śnieżna kula
yakamoz nie moge zmienic numeru bo mam abonament... jeszcze przez półtora roku:| ja juz siebie katuje i zaczyna mnie to wkurzac bo przeciez do konca zycia tak byc nie moze, ale nie potrafie nie wiedziec czemu:(

Gość no ale
nie rozumiem. nie chcesz, to nie piszesz. z czym masz problem? wylacz dzwiek w telefonie i nie zagladaj w niego jak Ci tak zle albo

Gość no ale
jestes uzalezniona od komorki czy co? zajmij sie czyms

, ale nie potrafie nie wiedziec czemu" Jesteś kobieta to naturalne ze nie wiesz dlaczego tak sie dzieje Wy nie rozumiecie samych siebie,wiec jak my was mamy zrozumieć ? a co do sprawy? No cóż zmiana nr tel nic tu nie da Tutaj trzeba zmienić siebie i zmienic podejscie do tego byłego zwiazku Katować sie możesz tak jeszcze przez 10 lat tylko czy jest sens?

Gość wielka śnieżna kula
regres no nie ma... obiecałam sobie ze od dzis juz nie odpisze nigdy wiecej... mam nadzieje ze wytrwam bo naprawde zdaje sobie sprawe z tego ze to tylko katowanie siebie...tylko nie wiem czy znajde w sobie tyle siły...jak by nie bylo sentyment robi swoje:| chociaz wiem, ze to jest załosne...

Gość Eleeene
wiesz mam taka propozycje- jak przychodzi od niego sms -kasuj nie czytajac . Za kazdy nieprzeczytany i pozostawiony bez odpowiedzi sms - rob sobie jakas mala nagrode. Koniecznie cos milego dla siebie. Bedziesz w ten sposob cwiczyla asertywnosc i silna wole. On tez po jakims czasie da spokoj , jesli beda bez odpowiedzi. Sprobuj tak :-)

Gość wielka śnieżna kula
eleeene, to nie jest głupie:-) żebyś wiedziała że tak zrobie, no zapewne jak zauważy że nie odpisuje to da sobie spokój...

wiesz mam taka propozycje- jak przychodzi od niego sms -kasuj nie czytajac " Czy ty wiesz co piszesz? Pozniej bedzie latała do operatora sieci komórkowej słała maile,szukała hakera telefonicznego ... tylko po to by móc sie dowiedzieć co było napisane w tamtym smsie :P

Gość Eleeene
hahhhhhhhhaha. Ja chce dobrze doradzic tylko .Po co nasza dziewczyna ma miec skolotane serce i mysli . Nagroda mala i dalej. Nagroda i dalej.Nagroda i dalej. A potem WOLNA glowa i Wolne serce!!!!

Gość wielka śnieżna kula
no raczej desperatem nie jestem;] chociaz tak mysląc pewnie ciekawość by była co napisał...