Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosieńka maleńka

tax credit - jak wypełnić formularz

Polecane posty

Gość zosieńka maleńka

Witam wszystkich bardzo serdecznie, mam problem z wypełnieniem formularza tax credit. Otóż nie wiem jak wypełnić sekcję związaną z income, gdyż zaczelam pracować w czerwcu tego roku a w rubryce musze wpisac dochody z 6/4/20009 do 5/4/2010, a wtedy byłam bez pracy. Stąd moje pytanie: czy mam w tej rubryce wpisać zero czy też wpisać jakie dochody osiągne od czerwca do kwietnia 2011?

Gość zosieńka maleńka
jest tu ktos kto sie orientuje jak to wypełnić? W ogóle to czy mogę się już teraz starać o wtc czy dopiero po 5 kwietnia keidy bede miala jakies zarobki za rok poprzedni??

Gość ja z kolei ukv
ja sie rejestrowałam w pazdzierniku, i tam wpisałam zarobki polskie w przeliczeniu na funty, bo na wyspach byłam dopiero od kwietnia... najbezpieczniej wpisac tam...kwotę którą zarobisz w ciagu obecnego roku, wtedy jak Twoje zarobki sie zmienią na przyszły rok, nie będziesz musiała nic im oddawać, ja musiałam im zwrócić 400 Funtów,

Gość zosieńka maleńka
dzięki wielkie:) wydaje się to sensowne, teraz tylko musze policzyć ile zarobie do 5 kwietnia... niestety w polsce nie pracowałam legalnie więc nie mam za bardzo co przeliczać... dzięki i miłego dnia;)