Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozsadna888

Ile chudniecie karmiąc piersia?

Polecane posty

Gość rozsadna888

szybko? w jakim tempie?

Gość nie chudniemy moja waga stoi w
miejscu nie schudłam od porodu nawet kilograma, dużo w ciąży nie przytyłam tylko 9kg, mały miał 3300g i po porodzie ważyłam o 1kg mniej niż przed ciążą

Gość narcyzaa
ja schudłam w ciągu 3 miesięcy około 12 kg, dziecko z "osprzętem" miało 7 więc razem 20 kg było na plusie, po 3 miesiącach ważyłam tyle co przed ciążą

Gość rozsadna888
no to masz pecha. Bo ja miesiac po porodzie waze juz 10 kg mniej. Przytylam 18 kg. Do zrzucenia zostalo 8... A wazylas sie w ogole 1-3 dni przed porodem, bo to troche dziwne... ze tylko 1 kg mniej wazysz

Gość ale ona po porodzie ważyła
kilogram mniej niż przed CIĄZĄ, a nie przed porodem :D

Gość nie chudniemy moja waga stoi w
dokładnie tak przed ciążą 50kg w na koniec ciąży 59kg a po porodzie 49kg i tak zostało

Gość jjjjjjjjjj jjjjj
ja przytylam w ciazy tylko ok 8 kg, a po porodzie wazylam ze 4 kg mniej niz przed ciaza i odkad karmie to nic nie schudlam (karmie 3 mies), czasem waze kg wiecej (moja mala wszystko toleruje wiec dieta przykladnej matki karmiacej jest mi obca :p) pozniej znow wracam do ok 44 kg i tak w kolko 44-45 kg ale nie schudlam nic. Podobno sa wrecz przypadki ze kobiety karmiace tyja podczas karmieaniu mimo przykladnej diety i waga im spada dopiero po zakonczeniu karmienia. Osobiscie jestem wkurzona tym spadkiem wagi bo juz sobie wyobrazam jaki bede miala obwisly biust :/ Mialam C75 wiec pewnie bedzie 'nieźle' wisial. Ale dla dobra malenstwa chce ja tak z pol roczku pokarmic :)