Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Taka jedna :)

STYPENDIUM, prosze o informacje

Polecane posty

Gość ja już
ja dostałam wczoraj na konto:)

Gość sdgdsfsadfas
A ty jesteś na prawdę studentką??Bo coś mi się wydaję że ściemniasz :P

Tak, ale studium :) nie ja pobieram rodzinne tylko moja mama za swoje dzieci wiec nie tylko za mnie :) a wiec wiecie kiedy ?

Gość ja już
dostałam wczoraj na konto wyrównanie za pażdziernik i listopad, nie chcesz nie wierz.

Gość asdasdasdasdasd
ja jeszcze nie dostalam:/ moze w przeciagu tygodnia, dwoch:/

Gość horor
co za jebnięta kretynka. a skąd kurwa mamy to wiedzieć, debilko?

Gość ja już
to chyba zależy od uczelni tak? ja nie jestem na studium

Odbieramy w gimnazjum u siostry. I z tego co wiadomo to oni tam z urzedu beda wyplaca szkolom tylko wlasnie nie wiadomo kiedy

Gość sdgdsfsadfas
To po co tu pytasz nie powiedziawszy nawet skąd jesteś i na jakiej uczelni studiujesz :P Zadzwoń i się spytaj albo wejdź na stronę uczelni i sprawdź.

Czy ktos tu czytac nie umie ?! pytam kiedy sa wyplacane z urzedu.. pozatym napisalam,ze ja nie odbieram u siebie z uczelni tylko z gimn u siostry.

Gość sdgdsfsadfas
Taka jedna :) Czy ktoś tu myśleć nie umie :P Weź nie chcę być nie uprzejmy ale tępa dzida z ciebie jest w chuj :P Ale bez urazy

Gość jksdkf
to było trzeba napisać tak odrazu, ja pracuję w gminie stypendia 10 listopada będą wypłacane

Gość jksdkf
sory 10 grudnia

hehe pisze mi tępa i jeszcze 'bez urazy' nooo wspolczuje glupoty ;) nie wiesz, o co chodzi to najlepiej nie wchodz na ten post bo ja tu chce sie dowiedziec czegos konkretnego, a nie Twojego piep**enia acha, w gminie 10grudnia, a w urzedzie miasta wiesz ?

Gość sdgdsfsadfas
Taka jedna :) No ja tępy to na pewno nie jestem :P A ty się naucz formułować pytania : -"Słuchajcie wiecie może kiedy będą wypłacane Stypendia Socjalne na ten miesiąc ? To wazne. -Tak, ale studium nie ja pobieram rodzinne tylko moja mama za swoje dzieci wiec nie tylko za mnie a wiec wiecie kiedy ?" No trzeba być niemal że upośledzonym żeby tak napisać :P Tępa szczała hehe :P a teraz już nie napisze bez urazy :P

Gość jksdkf
Ty naprawdę jestes tępa, w urzędzie gminy pracuje, te stypendia są przyznawane przez burmistrza to do cholery wiem cos na ten temat!

Gość sdgdsfsadfas
Taka jedna :) Sama jesteś idiotka :P Ale powiem CI tak: -Ssij a wiem że lubisz :)

Gość jksdkf
no brak mi słów na Ciebie, Twoja matka powinna mieć też jakiś zasiłek na Ciebie, bo ta Twoja głupota to jest nie do opisania.

Nastepna idiotka.. sluchaj mieszkam w wielkim miescie i mi tu zaden burmistrz nie wyplaca stypendium z gmini tylko urzad miasta !! czaisz ? Gow** sie znasz na swojej robocie !! najwyrazniej mieszkasz na wsi .. tępoto

Gość sdgdsfsadfas
Taka jedna :) Ale ty jesteś jednak idiotka :P Przecież to od razu widać że za "jksdkf" ktoś się podszywa. Nie żeby mi to przeszkadzało bo podszyw podziela moje zdanie ale ty to naprawdę tępa dzida w chu...

Gość jksdkf
a w urzedzie miasta kurwa kto pelni wladze? sprzataczka?

Nie znam sie na tym i nie interesuje mnie to czy ktos sie podszywa czy nie. Napisalam by dowiedziec sie pewnych informacji, a nie sprzeczac sie z banda krytykantow naaaaaaaaara ;)))

Gość sdgdsfsadfas
Taka jedna :) Ale jak się jednak okazało to ty jesteś kretynką i idiotką na dodatek :P hehe