Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przerażonaolaaaaa

JESTEM PRZERAŻONA, CO ZE MNĄ???!

Polecane posty

Gość eloka
Wiesz co nie jesteś sama.. Mam bardzo podobnie..też się tym interesuje ale i zarazem bardzo boję:O osoby które nigdy tego nie doświadczyły to nie zrozumieją tego:O mam właśnie że śnią mi się zmarli..czuje ich obecność. Może wiesz co to zmora? Wcześniej nie wierzyłam teraz wiem że coś istnieje chociaż nasz umysł potrafi płatać figle:D

Gość lamka 2
Tarot, new age, medytacje transcendentalne, joga, tym wszystkim otwierasz sie na nieznane sily. Jak chcesz, chcecie wkleje linka z wrzuty, gdzie ks. egzorcysta wlasnie, mlody facet mowi o tym w dostepny dla kazdego sposob. A Ty matacz powiem Ci tak, lekarz psychiatra zeby postawic diagnoze taka czy inna potrzebuje obserwacji pacjeta i conajmniej wywiadu, a Ty prosze nie dosc, ze przez internet, to jeszcze bez zadnych watpliwosci i tak szybko postawiles dwie diagnozy. Brawo! Szczerze, gdyby kolezanka podjela z Toba dyskusje na tematy ze strony, ktore podales, nie bylo by z Twojej strony takiego stwoierdzenia. Wiec jak to jest kolego?

Gość matacz ,,,...
dyskusja mnie nie interesuje na tematy ktore sugerujesz , bowiem tu dyskutowac sie nie da za bardzo - bo to tak jak dyskutowac o wierze !

Gość lamka 2
przydlugawy jest wstep, ale warto posluchac.

Gość Aneckaaaaa
hmmmm ja wam cos napiszę. Ja mam podobnie, jak już pisąłam jak byłam dzieckiem widywałam zjawy, duchy sama nie wiem co to było. Jakieś postaci. Jako nastolatka lubiłam oglądać horrory a teraz? teraz się boję, mój system nerwowy jest zbyt wrazliwy. Jak zostaję na noc sama w domu starsznie się boję, ciągle mam wrażenie, że w progu ktoś stoi albo ze zaraz mnie złapie za rękę czy że się na mnie patrzy. Uważam, że jest to związane z moją psychika a nie z jakimiś dziwnymi zdolnościami. Z tego co wiem zazwyczaj osoby które widują duchy nie maja takiego starchu przed tym, a Ty piszesz, że się panicznie boisz, że masz wrażenie, ze ktoś za Tobą chodzi... dziadek czy ktoś inny. Ja powiem jeszcze jedno, miałam stawianego tarota, tarocistwa widziała coś dziwnego we mnie, dała kontakto do babki, która nie wiem jak się nazywa, co to za zdolności, ale przesłałam jej zdjecie a ta powiedziała, ze opetał mnie duch mężczyzny który popełnił samobójstwo, dokładnie powiesił się, dlatego ja odczuwam taki ścisk gardła. Niby jej wierzyłam, ale wiecie co? ja uważam, że to nerwica, podjęłam leczenie, w zasadzie terazpie, na razie ejstem po 1 spotkaniu, zobaczymy czy moje dziwne objawy i lęki ustapią. Tobie tez radze udac się wpierw do psychologa, przekoansz się czy to Twój wymysł wyobraźni czy faktycznie to sprawka diabła czy tam duchów czy czegos innego jeszcze.

Gość Aneckaaaaa
psychiatra jak najbardziej też, psychiatra może dać Ci odpowiednie leki. Do psychiatry nie potrzebujesz skierowania a do psychologa tak. Do psychologa raczej chodzi się po to żeby porozmawiać i jakąs terapię wprowadzić, może Cię nauczyć co robić jak dopadnie Cie lęk. Psychiatra w sumie też, ale mi się wydaje że milsi sa psycholodzy :) ale psychiatra przynajmniej może podjąc leczenie farmakologiczne.

Gość matacz ,,,...
a ci ciagle kłamia , ale kałamią na zasadzie "Laskowika" i traktora ktoremu sie to koło zepsuło ! a ktory to mial 3 dobre :) Katolicyzm i wezmy chrzest ... co sie dzieje gdzie kapłan jakie znaki czyni ? i potem sie to powtarza przy srodzie poielcowej jak i przy bierzmowaniu - siegnac moze warto co jak i dlaczego - jest zamykane ...

Gość matacz ,,,...
najlepszy jest tekst o chodzeniu do koscioła :) tylko dlaczego z tacą latają ? póki to robic beda wszystko to co mówią o chodzeniu do koscioła jest grubymi nicmi szyte ! dlaczego nie pracuja , dlaczego parafianim ich utrzymywac musi ? dlaczego i ...kosciuł jest tak bogaty , majac tylu biednych skrajnie wiernych zyjacych czasem w ubustwie , ale ci ... na tace dają ostani grosz - bo ksiadz tak kaze .

Gość Aneckaaaaa
matacz... Ty sie lepiej ortografii naucz :)

Gość matacz ,,,...
jak zwykle , brak argumentów i dawaj wytknac ortografię

Gość Aneckaaaaa
bo temat jest zupełnie o czym innym, odpowiedziałam dziewczynie na temat a Ty o jakimś kościele cały czas. Dla mnie kościół to instytucja ale z pewnoscia nie harytatywna. Obcy ludzie bardziej pomoga jak kościół, mimo iż wychowałam się w rodzinie katolickiej, kościół mnie irytuje. Na temat? chyba nie do końca. O kościele zapewne ejst sporo wątków. Jedli wierzą w Boga inni ze jest diabeł jeszcze inni w Buddę, duchy czy w samego siebie... niech sobie wierza w co chcą.

Gość matacz ,,,...
to po co dałas link jaki dałas - a teraz mnie strofujesz ?

Gość matacz ,,,...
znaczy sie ktos tam dał

Gość angelina jolieeasc
jak szukacie na poważnie informacji o duchach, opętaniach, spirytyzmie, polecam tego bloga htttp://spirytysta.blogspot.com