Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSZĘ tylko o pomoc

Dziewczyny, musicie wejść i dać radę!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Kilka dni temu była nasza 2 rocznica bycia razem. Pisaliśmy miłe smski, popołudniu mieliśmy się spotkać, zjeść razem kolację, po prostu miło spędzić czas. Teraz wrócę do tych smsów nocnych. Piszę do niego ładne, miłe smski, że jestem szczęśliwa, że chcę zebyśmy zawsze byli razem itd, on mi odpisuje też fajnie, milutko. Aż tu nagle sms od niego " a co ty mi za minki wysyłasz? Jakieś nowe do fagasów, z którymi napier d alasz smsy po kryjomu?" , zaraz drugi sms "wcześniej takich buziek mi nie wysyłałaś, wjebka?". Ja pierdziele cały urok prysł, zaczęłam wyć w poduszkę jak dziecko.Tak miło do niego pisałam, wysyłałam buziaczki, różne minki i ta jedna mu się nie spodobała. Czuje się jak śmieć największy. Nie odzywam się do tamtej pory. Rocznica najcudowniejsza pod słońcem, rocznica-rozstanie. Oboje jesteśmy ja dawno po 20tce, on 29.

Gość napisałabym na Twoim miejscu
żeby się gonił i dała sobie spokój..........

Gość Eleeene
a prawda jest, ze pisalas z innymi ? Czy jego odejrzenia i zarzuty sa bezpodstawne?

Gość przerażonaolaaaaa
może pretext by się nie spotkac?? nie sptokaliscie sie tego?? ja tez mialam ostatanio 2 rocznice, wziął mnie na pyszne jedzenie, potem do clubu, kupil mi sliczne kolczyki, róze, miska, i zasnęłam w jego ramionach bo akurat jego tata wyjechał. jak sie ludzie kochają to sobie nie wyobrażam...

Oczywiście, że są bezpodstawne, nigdy z nikim innym nie pisałam i nie mam zamiaru! Nie wiem po co on wymyśla sobie tak chore rzeczy.

nie odzywaj się teraz do niego, poczekaj niech sam zmięknie i Cię przeprosi baran jeden, tylko wytrzymaj i nie pisz i broń Boże nie tłumacz się powodzenia

Nie tłumaczyłam się, pewnie że nie, bo nie mam z czego. I na pewno nie odezwę się pierwsza.

i tak trzymać, a jak będzie jeszcze fikał to go walnij w potylice aż mu się przestawi :)

Dziękuję, poprawiłaś mi humor!;)

Gość Eleeene
w takm razie to cudak.I szkoda na takiego lez :-

Gość ikaikaika
a może to ON z kimś sobie pisze... bo tak bez powodu na taki pomysł by nie wpadł.. :/

Na pewno mierzy swoją miarą, bo ja z nikim nie piszę! Po nim bym się wszystkiego spodziewała. Facet typowy flirciarz.

Gość Eleeene
skoro typowy flirciarz, insynuuje nieprawde ,to nad czym Ty sie zastanawiasz?

Gość on byl trzezwy wtedy?
bo moze cos mu sie po pijaku poprzestawialo

Gość fffffffffggghhgdfdd
Nie no ale ten tekst "wjebka" mnie rozwalil :D jak jakis dres do drugiego dresa :D Ja bym na twoim miejscu nie odzywala sie do niego :/ a skoro mowisz ze typowy flirciarz to sama sobie zgotowalas taki los.

Jak przeczytałam tą wj**kę to padłam :D mówisz że typowy flirciarz? Flirciarze właśnie miałam wrażenie że tak nie gadają.

Gość 6404548903489040-54-054
hehe kurwa skad wy ich beirzecie?:d jakies kompleksy maja czy co:D ja bym sie nie odezwała:d w dupie mam takich facetow:D oskarzac bezpodstaawnie wierna dziewczyne kurwa chyba po to zeby plakała bez kitu;] niewyzyty cymbał

moja kolezanka tez miala taki zwiazek!gosc niszczyl ja psychicznie wszytko bylo jej winy nawet ze nie chce mu sie wstac takze jej winy! uciekaj jak najszybciej od tego goscia bo po slubie jesli dojdzie do niego bedziesz wracala z pracy do domu martwiac sie zeby jakis znajomy ci czasem czesc nie powiedzial bo jak maz zobaczy to znowu awantura bedzie!

Gość jesteś z
BIAŁEGOSTOKU?

Gość ikaikaika
a co to znaczy to 'wj**ka' ..bo ja nie skumałam ;S