Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3e3223

bieda na święta

Polecane posty

Gość 3e3223
w żłobku nie ma miejsc

to jak nie bedzie siedział bo pojechał szukać, to ty nie siedź z założonymi rękoma tylko dzieciaka albo do teściów albo do przedszkola i do roboty na 16h...pachnie prowokacją

Autorko nie przejmuj sie i najlepiej nie reaguj na teksty tych malolatow, ktorzy "siedza z dupa" na kompie kupionym przez rodzicow. A mamuska na biurrko kladzie cieply obiadek, deserek, wynosi naczynia do kuchni, a wieczorem na biureczko kladzie kanapeczki. Te dzieciaki jeszcze nie wiedza , co to jest zycie. Ja zycze Ci zeby sie wszysko poukladalo. Wyjdziecie z tego . Tylko trzeba POZYTYWNIE myslec.

Gość 3e3223
aquarius Dobrze że nie masz kredyt ! Komornik Ci raczej nie groźny, jak za prąd nie zapłacisz, Ci najwyżej wyłączą. Współczuje!!! Polska - w tym kraju nie można mieć rodziny! fakt,tu samemu też ciężko

Gość aquarius
Nie przejmuj się ludźmi, tutaj albo siedzą prawiczki na garnuszku mamy, albo wypindrzone babeczki, które sprzedały się aby mieć tylko lepiej w zyciu. Dobrze, że trzymasz się faceta i rodziny! Porządna z Ciebie dziewczyna i dasz radę! Tylko trzymajcie się razem z mężem i dzieckiem, a wszystko sie ułoży, musicie tylko chcieć!

Gość kolejna idiotka
skoro w żłobkach nie ma miejsc to wykorzystaj koniuknturę i sama poszukaj pracy jako opiekunka do dziecka, skoro i tak siedzisz z własnym na tyłku w domu.... przynajmniej dorobisz

Gość aquarius
tutaj - mowa o tej godzinie!

Gość 3e3223
mam uraz do żłobka,mój brat był w żłobku,ciągle chorował,w końcu...zmarł neie zostawię dziecka z obcą opiekunka,nie znam tu nikogo.Jakie to są opiekunki?Żadnego przeszkolenia,nic

Gość kolejna idiotka
"Te dzieciaki jeszcze nie wiedza , co to jest zycie." a te rzekomo "dorosłe" dzieci też nie wiedzą skoro pakują sie w takie tarapaty, brak wyobraźni i zero przewidywalności najlepiej zrobić sobie bachora jak się nie ma kasy i żadnych oszczędności

Gość kolejna idiotka
"neie zostawię dziecka z obcą opiekunka,nie znam tu nikogo.Jakie to są opiekunki?Żadnego przeszkolenia,nic" zupełnie jakby niespełna dwudziestoletnie matki miały wykształcenie i pełne przeszkolenie odnośnie rozwoju psychoruchowego dzieci..... ile ty masz lat i co ty wiesz o życiu ?

Dla Was dzieciaki , to wszystko takie proste! A Wy oprocz szkoly -pracujecie gdzies? Nosicie ulotki, czy bedziecie sprzedawac karpie??? Autorka ma male dziecko i tymczasowy kryzys. Dlaczego ma opiekowac sie jeszcze innym dzieckiem?? Nie wiecie jak to jest z maluszkiem. Ledwo z wlasnym mozna wyrobic. A gdy chore, to co???? Obce ma sie zaratic, lub na odwrot?? A do zlobka po co? I jak? Najpierw trzeba miec stala prace, zeby taki zlobek oplacic... a nie chce mi sie pisac. Banda gowniarzy wie wszystko lepiej. Gowno wiecie!

Gość 3e3223
tak,najłatwiej krytykować nie wiedząc nic o osobie ja niczego nie chcę od nikogo,a mąż by się mnie wyparł jakbym żebrała,wolę suchy chleb jeść

"kolejna idiotka " a Ty juz lepiej nic nie pisz. Po co tu weszlas? Idz na inny temat, bo to sprawy nie dla Ciebie. Jest wiele tematow na Twoim poziomie, tam mozesz dokuczac.

Gość 3e3223
śmieszne niektóre wypowiedzi a waszym rodzicom tak słodko się wiedzie? miałam pracę,miałam kasę i oszczędności które stopniały jak śnieg,bo pracodawcy bywają nieuczciwi i nie zapłacą ile się należy,a żyć trzeba i człowiek trzyma posadę rękami i nogami nie mam 20 lat tu jest polska a nie raj

Gość kolejna idiotka
pewnie nic o życiu nie wiem, gdy miałam 23 lata opiekowałam się czwórką dzieci w jednej rodzinie..... jak widać niektórzy potrafią zajmować się wiecej niż jednym dzieckiem równocześnie....autorka tematu też potrafi równocześnei "opiekować" się dzieckiem i siedzieć na kafe wyślijcie jej kasę na konto, bo taka biedna i niezaradna jest.... nie ma kasy na rachunki i święta, no ale oczywiście nie będzie szła do byle jakiej roboty, nie odda dziecka opiekunce itd.....

ladaco - zalosne sa Twoje wypowiedzi. Ty jestes naprawde az taki glupi, czy tylko udajesz?

zasada jest taka: najpierw wykształcenie , potem praca, potem mieszkanie, potem dziecko i mąż a ty na opak wszystko zaczełaś i to tak młodo to i nie dziwota ze się teraz męczysz.

Gość ngfnzxdsxz
ladaco,ty harujesz 24 na h,ciągle na cafe siedzisz z dupą

niektórzy są tutaj zdrowo pierdolnięci:O już nie będę wymieniać nicków. Wkurwia mnie gadanie, że po co robiłaś dzieciaka?????? Nikt nie wie jak to się potoczy w zyciu. Dzisiaj mamy pracę a jutro już możemy jej nie mieć. Każdego to może spotkać w każdej chwili. Więc wsadźcie sobie w buty takie uwagiDziewczyna chciała się tylko wygadać a wy jeszcze bardziej ją dołujecie:O A Ty autorko się nie przejmuj. Jak ktoś wyżej napisał, najważniejsze są swięta spędzone z rodziną, skromnie ale razem. Pomyśl, że od stycznia będzie lepiej:) głowa do góry

Gość 3e3223
ladaco,mam 34 lata,wykształcenie,mieszkanie za gotówkę,dziecko planowane,na opak?????????????

pomarańczo wiadomego pochodzenia:D niektórzy się muszą napierdolić jak osły fizycznie i jeszcze nic z tego nie mają , ja siedzę na kafe i mi jeszcze na to płacą i opłacają ZUS czy ciebie to może rani:D

Gość w3g5434re
czyli urzędas ladaco 1200 na rękę masz

34 lata wykształcona z mieszkaniem...uważam ze dziecko nie stanowi tutaj problemu tylko brak pracy w twoim środowisku und z twoimi kwalifikacjami w gruncie rzeczy mama jezeli ją posiadasz jeszcze na tym parszywym świecie und teściowa mogłaby popilnować dzieciaka w chwili kiedy ty byś pracowała i nie koniecznie w twoim ulubionym zawodzie:)

Opamiętajcie się trochę, potraficie tylko skrytykować kogoś, nic poza tym,zero zrozumienia. Nie wiecie, nie jesteście w stanie przewidzieć co Was w życiu spotka, więc trochę pokory... Może Was spotkać choroba lub inne nieszczęście, a tych nie brakuje, ale jesteście pewni, że każdy, tylko nie Wy... Autorko, mam nadzieję,że sytuacja szybko się poprawi, tego Ci życzę.

Gość ggegerg
ladaco:) jestes grafikiem komputerowym?:P