Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3e3223

bieda na święta

Polecane posty

Ladaco- spadaj - autorka napisala, ze nie dawno zmarla jej mama! Bez serca kretyn. Z czego Ty sie cieszysz? Ze w pracy na kafe siedzisz? W pracy sie pracuje!

Opamiętajcie się trochę, potraficie tylko skrytykować kogoś, nic poza tym,zero zrozumienia. Nie wiecie, nie jesteście w stanie przewidzieć co Was w życiu spotka, więc trochę pokory... Może Was spotkać choroba lub inne nieszczęście, a tych nie brakuje, ale jesteście pewni, że każdy, tylko nie Wy... Autorko, mam nadzieję,że sytuacja szybko się poprawi, tego Ci życzę.

Gość ggegerg
ladaco w kazdej chwili moze cie potracic samchod moze spasc ci na łeb cegla mozesz raka dostac i gowno bedziexsz miał z tych swoich oszczednosci bo stopnieja jak snieg;) nie zycze oczywiscie

Gość ggegerg
ladaco jaki twoj zawod jest?:D

Gość u nas co roku swieta sa skromn
Kilka sledzi, troche kapusty, chleb, oplatek, moze karp. Ciasto za jakies 5zl. I tyle... niektorzy maja to na codzien. Starczy nam na jakies 2,3 dni - na swieta.Nigdy nie zostaje do Nowego roku.

Gość ggegerg
tez chce duzo zarabiac i siedziec na kafe 😠 mow szybko;P pragne zyc jak i ty heh

Gość dcdfdediwkdaaaaaaaaaa
ladaco bedziesz mial rodzine ,dzieci to zobaczysz jak to jest ,krytykujesz innych a sam co swięty jestes???praca dzis jest a jutro moze jej nie byc zeby ciebie to kiedys nie spotkało

Gość d10383838338r040040404
ladaco lepiej stąd spierdalaj w podskokoach gówno wiesz co zyciu

Gość huhanga
A ja bede miala jak zwykle swieta wypasione :D Ale ja mam kasy jak lodu :D A kiedys bylam tez biedna ale skonczylam studia, zalozylam firme i leci jak po masle.

przecież ja mam rodzinę, chyba każdy ją ma i dzieci w niej:D a praca sama nie zapuka do drzwi , trza sobie ją wychodzić. I wkoorwiacie mnie, znam jednego gościa co ma fach jebitny w ręku ale żeby chciał uczciwie popracować to nie zawsze znajdzie wymówkę ze mu nie ma akurat sznurówki w bucie zeby pójść do dobrej lukratywnej pracy , nawet jak mu sie sama w łapy ciska:P

Gość Ekspert_Philips
huhanga to sie ciesz poki mozesz w zyciu nigdy nic nie wiadomo

Gość 4nn4444444
ladaco widac za mądry to ty nie jestes gadzie!!!!!!!!

jestem mądry ale czy ja muszę to okazywać właśnie tutaj i się puszyć jak paw, znacie mnie jako swawolnika i hulakę z niekonwencjonalnymi metodami wypowiadania się na kafe ,niechaj tak już pozostanie nie ma o co kruszyć kozy:D:D

Gość ggegerg
ladaco ty to jednak nie masz w sobie empatii ile masz lat?

Gość jary wikary
Joba z tymi świętami dostac można.Niech mi ktoś wytłumaczy z tymi durnymi swiętami,czy każdy musi się nażreć tylko dwa razy w roku na te głupawe swięta? Czy wy na codzień giniecie z głodu???czy inna jest bieda codzienna,a inna świąteczna?

Gość 3e3223
mi nie chodzi o żarcie nawet,ale co ja córce powiem?ona nie zrozumie,co to bieda,wstyd mi,ma 11 lat,nie zna biedy

Gość 3e3223
ladaco,no jasne w polsce można zaoszczędzić majątek zwłaszcza że wszystko drożeje z dnia na dzień tylko nie wypłaty

Gość 3e3223
no chyba że mieszkasz z rodzicami i nie dokładasz się do opłat

Tak myslalam, bubek ladaco pracuje u tatuska i na niczym sie nie zna. "trza" by cos samemu w zyciu zrobic. Ladaco z wypowiedzi to typowy burak. Gdyby nie rodzinna firma, to by zginal. Pewnie juz po podstawowce zaczol pracowac u tatusia. Chcialbys cos madrze napisac, ale Ci nie wychodzi. Przekrecasz wyrazy, a i z gramatya kuleje... Ani mnadry, ani dowcipny...

Gość 3e3223
Dori,też byłam kiedyś taka pewna siebie jak ladaco,życie mnie nauczyło jednego:pewna jest tylko śmierć

Dokladnie, zycie uczy pokory. Ladaco za mlody i za glupi. Jeszcze nie dostal po tylku.

18 lat ukończone nie powiem kiedy wiec nie uważam się za młodego, wykształcenie...dla mnie wystarczające czy dla was nie wiem bo się tego nie dowiecie a życie nauczyło mnie szacunku dla ludzi i pokory oraz tępienia obiboków.

Do autorki - Moja mala tez jest teraz chora i maz wziol wolne, zeby z nia siedziec. Ja dopiro od paru miesiecy zaczelam pracowac, wiec nie chcialam od razu brac wolnego. Ale szczerze Ci powiem, ze nie wiem jak to bedzie. Mala co chwile choruje. Od wrzesnia juz trzeci raz na antybiotyku. Czyli dwa tygodnie w domu, dwa w przedszkolu. Nie chce jej chorej wozic ciagle do babci... Tym razem miala 49 stopni i znowu oskrzela 8do tego uszy) Ja nie wiem , jak to dalej bedzie! Tak sie ciesze z mojej pracy, ale tak ciezko jest z organizacja jak dziecko ciagle chore.