Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nowy_model

Nowy model

Polecane posty

Nie, nie, nie. Nie ja jestem nowym modelem. To moja dziewczyna zamieniła mnie na nowszy model. Wszystko zaczęło się w sobotę na imprezie u znajomych. Siedziała i piła hektolitry wina, no i głowa jej nie wytrzymała. Musiałem odholować ją do domu rozebrać i położyć do łóżka. Rano kaczora miała jak cholera, oczy podkrążone. Obraz nędzy i rozpaczy. Zapytałem co jej się stało. No to się dowiedziałem. Bo ja ją duszę i przytłaczam. Bo ja nie daję jej oddychać. Bo jak ją tylko dotknę to ona sama chce sexu. Bo jak się ze mną kocha to nie może przestać. Bo jestem za słodki i mdły. Bo ze wszystkim się z nią zgadzam. Bo we wszystkim jej ustępuję. Bo zasypuję ją prezentami i kwiatami. I w ogóle ma mnie już dosyć. Bo musi być sama i przemyśleć to wszystko. Po 6 latach bycia razem. No to się pytam co źle robię może się poprawię. Cisza. No a wieczorem zabrała się za pakowanie moich rzeczy. Ja już nie wytrzymałem i wydarłem się na nią. Ona z pazurami do mnie i gębę mi chciała wygrawerować. To się zdenerwowałem i ją delikatnie odsunąłem na bok. Padła na ziemię i straciła przytomność. Pogotowie, szpital i takie tam pierdoły jak policja. No bo powiedziałem że to ja. A ona mówi "nie sama się pośliznęłam i upadłam" no to policja w tył zwrot i poszli. W poniedziałek zaniosłem jej parę drobiazgów i zabrałem do domu. A ona mówi że musi mieć innego faceta bo ja to już finito. No to poszedłem do siebie. Nie wiem o co jej naprawdę chodzi.

Gość ale jajajajaja
To się zdenerwowałem i ją delikatnie odsunąłem na bok. Padła na ziemię i straciła przytomność. hahaha--dobre

Gość za duzo dopalaczy
:D

Gość piekarka
Fajna bajka, zabawny jesteś koleś :)

chodzi jej o to byś ustąpił miejsca dla innego faceta :) Ma innego a ty jej tarasujesz tylko drogę

"Bo jestem za słodki i mdły. Bo ze wszystkim się z nią zgadzam. Bo we wszystkim jej ustępuję. Bo zasypuję ją prezentami i kwiatami." Pewnie w tym tkwi problem. Kobiety lubią facetów z charakterem. A z tego co napisałeś wynika, że jesteś mdłą mameją nie mającą własnego zdania. Może popracuj nad swoim charakterem i spróbujcie jeszcze raz ?

Może popracuj nad swoim charakterem i spróbujcie jeszcze raz ?: Juz jest spalony :) Takich rzeczy nie można odbudować bo w oczach kobiety komicznie i śmiesznie by wyglądał

Fakt. Ostatnie zdanie dodałam, żeby podnieść go na duchu :P :D Autorze, Twoja kobieta musi sama się przekonać, że masz jaja i wtedy ewentualnie do Ciebie sama przyjdzie ;)

Dokladnie chodzi jej o nowy model, ktory ma juz na oku dlatego szuka dziury w calym byc moze po 6 latach chce seksu z tym nowym modelem by sobie porownac sprawdzi i pewnie bedzie chciala wrocic, skoro jak piszesz jak tylko jej dotkniesz to ma ochote na seks ale jest znudzona bo ma wszystko i nie umie docenic masz czas pomysl co zrobisz jak bedzie chciala wrocic :D

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
hahahah tak ja odsunales na bok z lekka, ze upadla i przytomnosc stracila :D dobry jestes :D:D:D

Dobra. Podśmiechujki sobie ze mnie robicie i tyle. Mam 198 wzrostu, ważę równą 100 więc jestem w miarę szczupły. Ze sportów uprawiam żeglarstwo i tenis, w zimie narty. Dopalaczy nie używam, bo to gówno. Mieszkanie jej kupiłem, żeby miała swój dom. Samochód też, żeby nie tłukła się komunikacją miejską. Jestem człowiekiem bardzo spokojnym i, cierpliwym i zgodnym. Uważam, że każdy powinien mieć swoje zdanie i bronić go. Jeżeli ona chce nowszy model, proszę bardzo. Wyprowadza się na ulicę na ten mrozek i jest wolna. To tak mam wyglądać poprawa na lepsze ?

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
Ty faktycznie za dobry jestes!!! A ona nie potrafi tego docenic!

Gość jeden dzień w Paryżu
Człowieku co ty kręcisz. Gnębisz dziewczynę i ona dusi się przy tobie. Nie dziw się że potrzebuje odpocząć od ciebie. A teraz jeszcze ją straszysz że wyrzucisz ją na ulice. BURAK JESTEŚ

Gość wieczorem piję piwo
Facet walnij browca olej laskę i poszukaj sobie nowej utrzymanki. Bo to co ona miała to sponsoring był.

Gość też tak chcę
Możesz mnie zaprosić do siebie, a na pewno nie będę narzekała, że jesteś nudny, że za często kwiaty przynosisz, że jesteś spokojny. ŻE JESTEŚ JAKI JESTEŚ.

Gość teraz wszystko się wydało
siedzisz na nowym topiku i wyjesz do księżyca palancie