Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfaskr

co o tym myslicie - tesciowa

Polecane posty

Gość smerfaskr

jestem 3 lata po slubie, wzięlam go młod mając 21 lta mój mąz 22. Sami zapłacilismy na wesele,mielismy oboje stała pracę i tesciowa zareagowała : dlaczego bierzecie slub ( krzykiem) kiedy nic od rodziny nie chcielismy - wykazliśmy sie samodzielnością i odpowiedzialnościa odciązając rodziny kosztami. Dzis kiedy rozamwiam z tesciową, czy tak samo "miło" zareaguje na slub drugiego syna (on wtedy bedzie miał 27 l, jego dziewczyna 24) odpowiedziała, że nie bo sa w dobrym wieku do slubu (tzn takim jak moi tesciowie w dniu slubu). więc mówie jej, że na slub bylismy za młodzi i niedopowiedzialni ale jak namawiała mnie przed samym slubem i po slubie na dziecko - to juz bylismy odpowiedzialni - ot tak jak za dotknięciem magicznej różdźki. Co mam jej pwoiedziec ?

Gość sfgsdgsfdgshdfgsdfgsd
Że jest głupią stara babom co tylko patrzy jak jej jest dobrze :P

Gość smerfaskr
raz mówi, że się nie wtrąca a potem słysze czas na dziecko, czas na dziecko, zegar tyka ( mam 24 l) więc nie sadzę, żebym musiała sie spieszyc...

Gość abcabcabcabcabc
uuuuuuuppp

Gość te coca cola
nic nie musisz, ani rodzić na komędę ani gadać z nią o tym, to decyzja Twoja i Twojego męża postaw sprawe jasno, niech stara sie nie wpie.rdala

Gość Wroclovianka
wytłumacz jej, że nie ma prawa się wtrącać. może jedynie służyć radą, jeśli się do niej zwrócicie. weź męża i porozmawiajcie o tym z nią na spokojnie, WSPÓLNIE. Jeśli sama podejmiesz temat, to niestety teściowa może obrócić wszystko na swoją korzyść a Ciebie przedstawić w złym świetle.