Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lemanoskaaaa22

Do żon i mężów którzy mają dzieci powyżej 8 roku życia/odnośnie seksu/

Polecane posty

Gość lemanoskaaaa22

Witam. Żonki i mężowie dziecko to dla związku ogromne wyzwanie i zmiana na całe życie. Chciałabym wiedzieć czy mając już odchowane i dorastające dziecko (8 i więcej lat) nadal cieszycie się seksem, czujecie się czasami tak jak dawniej gdy było przed dzieckiem? Pociągacie siebie nawzajem? Jak wygląda wasz seks, bo mnie to nurtuje. Mam roczną córeczkę i boję się że jak zacznę się starzeć a dziecko rosnąć to przestanie istnieć chemia, miłość między nami a staniemy się taką zwykłą rodziną z obowiązkami, mąż będzie się martwił czy zdąży zawieźć córkę na angielski (za jakiś czas) a ja czy zdążę zrobić obiad. Czy jak między dwojgiem ludzi pojawia się dziecko to uczucie, seks i czułość znikają? Boję się tego :( Odkąd urodziłam małą kochamy się rzadziej, ale regularnie, boję się jednak tendencji spadkowej. Proszę starsze,doświadczone żony o poradę :(

Gość kasztanowy sad
moje małżeństwo jest pozornie udane, mąż, dzieci, 8 i 11 lat, bez większych konfliktów, wysoko sytuowani a my co? uprawiamy seks jak mąż znajdzie czas albo sam czuje, że powinien bo chodzę spięta, raczej seks u nas jest obowiązkiem niż przyjemnością, czasem jest ok ale w porównaniu do tego co było przed dziećmi to teraz jest mizernie, nie ma zalotów, głębokich spojrzeń, przytulania, czułych słówek, niespodzianek czy flirtu, z tego zostały mi tylko wspomnienia:(

Gość nasz synek ma skończone 6
i wczoraj gdy był w szkole, a młodszy w przedszkolu, ja wcześniej z pracy wróciłam, bo mężuś miał wolne to 3h spędziliśmy w łóżku :D. U nas jest cały czas chemia, uczucie i sex minimum 5 razy w tyg, a czasem 2 razy dziennie jeśli nie jesteśmy przemęczeni praca:) Właśnie kończymy remont mieszkania, chodziliśmy późno spać, więc wczoraj postanowiliśmy nadrobić zaległości i spędzić trochę czasu tylko ze sobą :)

Gość jinem
Nie ma co sie oszukiwac, ze po 8 latach rodzicielstwa, kiedy zycie chcac nie chcac kreci sie wokol dziecka, malzonkowie patrza na siebie z pożadaniem. Nie wierz w takie bajki.

kasztanowy sad - u nas jest wszystko to co nazywasz wspomnieniem... Może wielki czas to zmienić? zaskocz męża, kup nową bieliznę, dobre perfumy wróć wcześniej z pracy gdy dzieci będą jeszcze w szkole, powiedz mężowi, że musi byc z pracy wcześniej bo coś musicie wspólnie załatwić i zrób mu niespodziankę. My dużo rozmawiamy ze sobą, czego oczekujemy, co nas podnieca, a co nie... Taka rozmowa to 80% sukcesu!

Gość precz z bachorstwem
bachor zawsze zepsuje ,nawet najlepszy związek,po urodzeniu już nigdy nie będzie tak samo pieknie,jak było

jinem - bzdury gadasz!!!!

Gość jinem
twierdzisz, ze gadam bzdury opierajac sie tylko na wlasnych doswiadczeniach?:O Gdyby byly tak rozowo, to tylu mezow majacych rodziny i zadbane zony nie szukaloby adrenalinki na boku. Spotkac zonatego, ktory nie bylby chetny na male spotkanko z atrakcyjna kolezanka to jak szukac igly w stogu siana🖐️.

No my się dalej ruchamy jak króliki 🖐️

Gość lemanoskaaaa22
mój mąż i ja kochamy się bardzo, kochamy też dziecko. od razu zaznaczam że nie jestem matką polką. przed dzieckiem było inaczej, mój mąż sam mówił do mnie "dziecko kochane' i byłam jego dziewczynką, a teraz traktuje mnie nieco inaczej. uczucie jest, pożądanie póki co jeszcze też ale nasza córka jest mała :( a co dalej? co za kilka lat? Nie jesteśmy aż tak młodzi, ja mam 26 lat a mąż 29. jak mała będzie miała 10 lat czy więcej to ja nadal chciałabym się cieszyć seksem, a jak nie tym to czułością męża, kolacji i zakochana :O

Gość kasztanowy sad
ja nie pracuję, zajmuję się domem, mój mąż ma wysokie stanowisko i pracuje do późna, wszystkiego już próbowałam, sądzę, że on jest pracoholikiem, ciągle mówi o pracy, ciągle myśli o pracy, nie ma apetytu na seks i tyle, rozmawiać o seksie też nie chce, uważa, że mam jakieś fanaberie, że przecież on już nie jest taki młody (ma 37 lat!), seks trwa krótko, zaraz po idzie zapalić, o przytulaniu i leżeniu w objęciach mogę zapomnieć, ze zmęczenia zasypiam a on siedzi przed komputerem i śpi w salonie, poza tą sferą naprawdę jest ok, wspiera mnie, pomaga, szanuje ale romantyzmu, zmysłowości 0

Gość lemanoskaaaa22
kolacją i zakochaniem*

Gość lemanoskaaaa22
martwię się właśnie że czekać mnie będzie taka obojętność męża :( że będziemy tylko modelem rodziny, szkieletem i to wszystko :( A ten szkielet nie będzie ubrany w uczucia i piękne słowa :(

Gość kasztanowy sad
wiesz co, u moich koleżanek bywa lepiej bywa też gorzej, jedne mają bogatsze życie intymne ale mają problemy ze spłatą kredytów i to też rujnuje im życie, stwarza konflikty, spięcia, mam wrażenie, że zawsze jest coś za coś, mam spokój w domu, bezpieczeństwo finansowe i emocjonalne też, po prostu żyjemy tak trochę obojętni na siebie, bardziej przejmujemy się dziećmi i ich problemami czy potrzebami, już przestałam oczekiwać zmiany u męża, smutne to ale nie chciałabym go zostawiać, kocham go, choć nie daje mi wszystkiego

Gość ___rodzice____
Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm i 19,5., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1347348284.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1347348361.html http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1347348266.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1347348214.html http://allegro.pl/alfabet-duzy-literki-naklejki-polskie-litery-i1347348231.html

Gość lemanoskaaaa22
boję się tego :( mój mąż jest dla mnie wszystkim, dziecko też kocham straaaaszliwie ale mój mąż to jest po prostu- część mnie, moją drugą duszą. on też mnie ogromnie kocha. czy jak będę np kupować seksowną bieliznę albo coś to podtrzymam pożądanie i chęć seksu?

Gość tu nie chodzi o sama
seksowna bielizne, tylko sygnaly jakie jemu wysylasz / badz nie, pokokietuj go troche, sprobuj nim poflirtowac jak kiedys, mozesz podkladac mu jakies seksowane/romantyczne karteczki, zrobic romatyczna kolacje, zaplanowac jaki wypad tylko we dwoje :) itd spytaj swojej wyobrazni!!