Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Manila546

JAKI KREM ZAPOBIEGNIE ROZSTĘPOM????

Polecane posty

Gość Manila546

Jestem w 21 tygodniu ciąży, zaczyna mi rosnąć brzuszek, nie chciałabym dopuścić do pojawienia się rozstępów, więc myślę, że warto zainwestować w dobry krem, który im zapobiegnie; bo gdy już się pojawią to się ich nigdy nie pozbędę. Dlatego proszę o nazwy kremów mam, które przeszły ciążę bez tych wstrętnych pasków na brzuszku :)

Gość Manila546
dziewczyny piszcie firmy jakie dobre i cenę od razu jak się da proszę! :)

Gość żaden
żaden

oliwka bambino- 9zł :) u mamy i szwagierki zadziałało, u mnie do teraz 37tc też, ale podobno po porodzie jest też duże ryzyko, więc nie chwalę dnia przed zachodem słońca :)

Gość nie ma takich kremów
poczytaj inne takie tematy na Kafe

Gość Manila546
no już właśnie słyszałam, że oliwka pomaga, więc może coś w tym jest :) To najlepiej jeszcze i po porodzie smarować, aż brzuch zejdzie ;)

Mustela jest bardzo dobry, z tym, ze kosztuje 80 zl. Ale nie na wszytskich dziala. Grunt, to porzadne masowanie brzuszka, bioder, piersi szorstka gabka, i robienie peelingow. Poprawia to ukrwienie skory; potem wystarczy wklepac krem, i powinno byc dobrze. Ale to wszystko zalezy od indywidualnych "predyspozycji"kobiety. Niektorym pomoze nawet zwykla ziajka, a inne nawet na specjalnych zabiegach u kosmetyczki za kilka stow beda mialy popekana skore :( Jak masz sklonnosci do rozstepow.... to tylko najlepszy krem i wytrwalosc...

Gość nutelka19788
nic ci nie pomoże jak masz skłonnośc do rozstępów, ja cudowałam wydałam majatek na kremy w pierwszej ciąży i pojawiły mi się tydzień przed porodem, a jak urodziłam to było jeszcze gorzej, teraz jestem w drugiej ciąży i juz sie nie przejmuje poprostu chce urodzić szybko i bezzboleśnie buu ;)

Polecam krem Gerbera do kupienia w aptece,brdzo dobrze nawilża,jestem w 33 tygodniu ciąży i narazie nie mam żadnych rozstępów,zobaczymy jak będzie po ciąży...

Gość mi zaden nie pomogl
stosowalam zarowno te bardzo drogie jak enlacin za 140 zl jak i zwykle takie jak oliwka, krem na roz. perfecta mama. smarowalam sei 3 razy dziennie, a wieczorem mąż robil mi pol godzinny masaz oliwką. mimo to porobily mi sie straszne rozstepy. eh

Gość mi zaden nie pomogl
i tak samo te najwieksze rozstepy pojawily mi sie 2 tygodnie przed porodem, potem bylo tylko gorzej.

Gość oliwka babydream fur mama
z rossmana za ok. 10 zł. nie mam ani jednego rozstępu po moich blixniakach

Gość Manila546
eh widzę ciężki los kobiety w ciąży, chyba kupię tą mustelę, bo wszyscy chwalą, jeśli mimo to się pojawią tzn, że widocznie i tak miały się pojawić :P chociaż moja mama nie ma rostępów po ciążach 2 mimo iż bardzo przytyła wtedy. Za to ja już zanim byłam w ciąży to pojawiły mi się na udach od ciągłego tycia i chudnięcia, gdy byłam nastolatką...

Gość ghjklpo;87
sperma najlepiej działa:)

Gość anja878
autorko tez mialam kupowac mustele....ale w koncu stwierdzilam ze jak maja sie pojawic to i tak beda, smarowalam sie oliwka bambino wieczorem po kapieli na mokra skóre, rano albo balsamem z ziai albo takim rossmanowskim, i ani jednego rozstepu a jestem 2 miesiace po porodzie juz :) wiec drogie nie znaczy że pewne

Gość ghjklpo;87
sperma najtańsza i najbardziej skutkuje

Gość specjaliści
żaden :O oczywiscie profilaktycznie mozesz sie smarowac ( z tego co słyszę i widze to jednak najlepsza zwykła oliwka) ale jesli masz skłonnosc do rozstepów to i tak sie pojawią :O

ja smarowałam się oliwką co 2 dzień bo niecierpię takich zabiegów i udało się mimo iż w brzuchu była dwójka( rodziłam w 35 tyg)

Gość anja878
auotko oliwka jest naprawde dobra po niczym nie mialam tak nawilzonej skory jak po niej, tylko smaruje na mokra jeszcze po kapieli skore, aha przypomnialo mi sie jeszcze na koniec dodawalam do oliwko bambino troche olejku ze slodkich migdalow (w sklepach zielarskich szukaj)...