Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudynaaaaaaaaa

Ooo

Polecane posty

Gość Klaudynaaaaaaaaa

Ja mam taki pewien problem, i nie mam sie komu poradzić, bo wczoraj chłopak mi robił "palcówke" i włożył mi 3 palce a ja wgl tego nie poczułam, się tak zastanawiam czy to jest przez to że byłam dobrze rozluziona czy przez coś innego, cały dzien myśle o tym i jakoś nie umiem dojsc do ładu, jesteśmy już też po stosunku jesteśmy razem już ponad 2 lata.. Proszę o pomoc.Czy to normalne?;>

Gość popieprzony serial i tylw
może wkładał nie tam gdzie trzeba?

Gość Maciek123
Mysle ze robil te palcowke zle jesli tego nie poczulas...niech poczyta jakies poradniki,pooolada filmiki i niech ci wtedy zrobi taka doswiatczona..

Gość Klaudynaaaaaaaaa
Yy raczej to niemożliwe

Gość Maciek123
moze niech sprobuje minetke z palcowka?nie wiem bo nie jestem dziewczyna ale podobno to bardzo podnieca

Gość Panna_Agnieszka
Nic w tym nadzwyczajnego nie ma, i nie ma nic w tym złego. Skoro Twój partner wsadził Ci 3 palce to świadczy tak jak piszesz o stanie rozluźnienia, zaufania, i uczucia miedzy wami. Przy kontaktach z partnerami , i tym bardziej jak mamy na nie ochotę, narządy sa rozluźnione i elastyczne , wiec uwierz ze i by weszła cała ręka . Nie myśl o głupotach , a ciesz sie ze masz kogoś to urozmaica Ci dnie i wieczory :)

Gość Klaudynaaaaaaaaa
W sumie mogę powiedzieć to tak że czułam, ale nie poczułam tego że już są aż te 3 palce.. Może oznaczać to że jestem troszkę bardziej rozwalona czy jak?;p

Gość Maciek123
nie wiem.. moze troche o tym poczytaj?:p

Gość Panna_Agnieszka
Robicie z igly widły. Jeśli często uprawiasz seks, nie krepujesz sie partnera to co w tym dziwnego ze wchodzą 3 palce do pochwy a nie jeden ? - to jest normalne . jesli lubicie takie zabawy to i przyswajacie to psychicznie i tym większe rozluźnienie. a jesli tego nie czułaś , moze świadczyć o bardzo elastycznej pochwie i tyle. :D

Gość Klaudynaaaaaaaaa
Dziękuje Pani Agnieszko, troche juz z tego zrozumiałam i postaram sie już o tym zapomniec, moj chłopak i tak mi sam mówi że nie mam sie czym przejmować, a mnie jednak to gryzło wiec musiałam o tym tu napisać, bo nigdzie w internecie tego nie znalazłam.. Dziękuje za rade:)

Gość Panna_Agnieszka
Zatem masz bardzo mądrego chłopaka :)

Gość Klaudynaaaaaaaaa
Ale jednak ja sama nie wiedziałam co mam o tym myśleć, dręczyło mnie to strasznie, ale nie bd miała zadnych problemów z tym żeby uprawiać sex? Będzie wszystko noramalnie tak?;d

Gość Panna_Agnieszka
Wiesz, zabawy typu palcówki itp. mogą czasami uszkodzić pochwe. Ale to wtedy jak np. partner ma dłuższe paznokcie , czy robi to za mocno / no wtedy kiedy Ciebie to boli. Znam przypadek takiej zabawy, moja koleżanka miała delikatne krwawienie. Bzykać sie możesz do woli. Cjora na bank nie jesteś. I nic Ci nie jest. Czasami po palcówkach boli cipka i tyle. ale to juz kwestia wyobraźni twojego faceta :D

Gość Klaudynaaaaaaaaa
Właśnie też tak czasem mam:) ale tym to akurat się nie przejmuje bo to boli tak samo jak przy sexie ;) Więc nie mam sie czym zadręczac;d dzękuje jeszcze raz za rozdmuchanie moich przemysleń;) Pozdrawiam:)

Gość Panna_Agnieszka
Nie ma za co :) Miłego wieczoru i urozmaiconego sexu bejbe :) :*

Gość Klaudynaaaaaaaaa
czy to ma znaczenie że wkładał mi palce do buzi?

Gość Klaudynaaaaaaaaa
zapomniałam dodać że mam wiadro między nogami, gdyż przeruchało mnie już stado murzynów i dwa stada arabów, jestem po ośmiu porodach, w tym urodziłam jednego konia

Gość cvxbcbbcbc
a ślisko miał chociaż?:P