Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maciej.82

Ciekawe pytanko...

Polecane posty

Gość maciej.82

Witam wszystkie Dziewczyny, mam pytanie - czy któraś z Was chciałaby nauczyć się seksu analnego z doświadczonym w tej kwestii facetem. Przyznam szczerze, że lubię ten typ seksu a dużo dziewczyn reaguje alergicznie na ten temat nawet po lepszym poznaniu. W ostatnim czasie nie poznałem żadnej, która byłaby otwarta na tego typu doznania... :( O mnie - wysoki (190 cm), szczupły blondyn... Uważam się ze przystojnego. :) Czekam na odpowiedź

Gość Klaudynaaaaaaaaa
Widzę, że masz wysokie mniemacie o sobie, wieć gratuluje;d a co do tego co napisałes, nie chciałbys poczekac na swoja odpowiednia osobe, a nie robic to z kim idzie?;>

Gość maciej.82
"mniemacie"? "z kim idzie"? Polska język trudna język, jak widzę. Odpowiadając na Twoje pytanie... Pisząc tego posta liczyłem właśnie na to, że nawiążę znajomość z kimś kto być może będzie bardziej do mnie dopasowany seksualnie niż Dziewczyny, które do tej pory poznałem.

Gość asdaczka
chcesz odpowiadać za to, że potem takiej dziewczynie będzie wypadać odbyt?

asdaczka skąd ten wniosek?..czyżby na podstawie sztucznej szczęki i szklanego oka?

Gość asdaczka
fev - domyślam się, że jesteś mężczyzną. Podczas uprawiania tego rodzaju miłości jesteście skupieni wyłącznie na swojej przyjemności, a nie konsekwencjach zdrowotnych partnerki.

asdaczka nno.....kawał ch.uja ze mnie:D przyznaję

Gość asdaczka
aha, więc to kobieta :) Sama więc przekona się za kilka lat na własnej skórze...to znaczy własnym odbycie, gdy nie będzie mogła utrzymać stolca ;)

fev to ku.rwa nad ku.rwami....zarabia na stręczycielstwie chłopaczków:D:D:D

Gość asdaczka
oczywiście, że nie znam tego z własnego doświadczenia. Wiedzy na ten temat można zaczerpnąć z internetu od fachowców. Lekarze nie polecają tej formy współżycia. Wiesz, są różne następstwa ...hemoroidy i te sprawy.

A mogłabyś przytoczyć jakiś cytat? Najlepiej z linkiem. Tylko, żeby to był ktoś w miarę znany, a nie doktor Nowak z Pcimia Dolnego. Bo ja bym bardzo chętnie poczytała i dowiedziała się więcej.

asdaczka brednie wypisujesz hemoroidy nie sa następstwem alnalu obecnie co drugi 50-latem ma hemoroidy ta choroba dotyka głownie mężczyzn:D:D:D...a czy co drugi mężczyzna jest homo lub bi lub lubi sam anal?.....NIE!

Gość asdaczka
Perwersjo, widzę, że jesteś aktywna w tej formie współżycia i chcesz się dowiedzieć, co może Cię spotkać. Wpisz w wyszukiwarce "skutki uboczne analu" i kliknij w pierwszy link. Tam jest wszystko dla Ciebie opisane.

ok:)) miłej zabawy wracam do pracy:)))...

Wpisałam :) Cała pierwsza strona to odnośniki do różnych forów internetowych. A mnie to kompletnie nie interesuje. Ja chcę przeczytać opinię fachowca-czyt. lekarza. A Ty podobno czytałaś takie właśnie opinie. Proszę Cię więc o link :)

Gość asdaczka
fev - co Ty gadasz :D Na hemoroidy chorują również kobiety.

Gość asdaczka
Perwersja wpisz więc "skutki uboczne analu opinia fachowcy", proste? Teraz jak Ci to podałam, przy odrobinie swojej zręczności i na pewno wrodzonej inteligencji, powinnaś to znaleźć.

Gość asdaczka
niestety nie znam żadnego lekarza o tym nazwisku. W artykule, który wcześniej czytałam był lekarz-specjalista, który nie przedstawił się z nazwiska, ale operował wiedzą i doświadczeniem na powyższy temat. W ogóle w internecie można dowiedzieć się bardzo dużo na temat seksu analnego i konsekwencji związanych z tą formą miłości. Mam nadzieję, że się dowiesz paru ważnych informacji. Życzę udanych łóżkowych (i bezpiecznych) igraszek :) Pozdrawiam :)

Ja też mogę napisać, że jestem lekarzem i że posmarowanie penisa pastą do zębów chroni przed ciążą :) Dr Andrzej Depko jest dość znanym lekarzem. Jest między innymi wiceprezesem Polskiego Towarzystwa Medycyny Seksualnej :)

lekarz - specjalista, ktory nie podaje swojego nazwiska :o sorki ale z funkcja kopiuj i przyklejaj to w internecie i moge byc profesorem psychologii lub bog wie czego 😴