Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

KONTO NA IPKO, CZY WY TEZ TAK MACIE????

Polecane posty

wkurza mnie to, ze co jakis czas z mojego konta na IPKO, sciagane jest automatycznie -20zl, za uztkowanie karty, oraz -6,90 za prowadzenie rachunku. Domyslam sie, ze Wy tak macie? wkurzam sie bo gdybym miala to wszytsko zsumowac to wyszlaby niezla sumka..... mam dosc placenia jakims glupim bankom, nic z tego nie mając.

Gość dokładnie to sammmoo
prze chwila patrze a tam - 20zł!!!! tak siw wkurzylam ze na pewno rezygnuje z pko

Gość 20 za kartę
to daje razem 102,80 zł rocznie, ale obsługa jest miła, mają dużo bankomatów, poza tym od wiosny mają wprowdzić nowe rodzaje kont słyszałaś o otatnich awariach w mBanku i ING?

no to widze ze nie jestem sama... :| od nowego roku planuje przesniesc sie do Wbk, kumpela mowila, ze tam nawet nie ma mowy o tego typu smiesznych oplatach. Nie slyszalam o zadnych awariach, mozesz cos napisac na ten temat???????

Gość 20 za kartę
ING - miał dużą awarię systemu (nie można było korzystać z kart) mBank - przelewy trafiały na złe konta PKO BP żyłuje klientów, ale (jak do tej pory) jest niezawodny ;)

fakt faktem , bardziej zalezy mi na bezpieczesntwie niz na tych smiesznych 20 zł... a wiesz cos na temat banku WBK?

Gość 20 za kartę
wiem tylko tyle, że mam w mieście 10 oddziałów BPK BP i tylko jeden WBK

w mojej miejscowosci tez jest ciezko z bankomatami WBK, zastanowie sie jeszcze nad zmiana banku