Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość załamana iskierka

PRYMARNA KWESTIA - CZY TEN ZWIĄZEK MA SENS???

Polecane posty

Gość załamana iskierka

Mam dość dziwną sytuację z moim partnerem znamy się od 5 miesięcy, pierwsze trzy to był taki flirt, a dopiero od dwóch miesięcy jesteśmy parą i spotykamy się na randki. Ja mam 25 lat, a on 39. On do mnie pisze smsy, dzwoni, mówi, że tęskni i myśli o mnie. Generalnie mam wrażenie, że się stara. Ale zaniepokoiło mnie jego zachowanie na pierwszej randce zaproponował, abyśmy pojechali do niego na chatę(mieszka sam). Ja się nie zgodziłam, bo wiedziałam, czym to ,,grozi. Na drugiej randce zaczął się do mnie ,,dobierać. Ja go dość ostro skrytykowałam, stwierdziłam, że się nie znamy, więc nie ma prawa mnie obmacywać. Na kolejnych spotkaniach nie był już taki nachalny, ale potem znów zaczął swoje tzn. obmacywanie itp. Ja już tak nie protestowałam. A potem powiedział mi wprost, że on ma potrzeby seksualne, bo od pół roku ich nie zaspokajał(po rozstaniu z byłą partnerką) i jest bardzo spragniony tego. Raz mi powiedział: ,,Ty sobie o mnie pewnie myślisz, że ja tylko o jednym myślę. To prawda chciałbym Ciebie zerżnąć, ale nic na siłę. Pragnę, abyś też do tego dojrzała. Trochę mnie to zatrwożyło, ale z drugiej strony uspokoiło, iż martwi się nie tylko o własne potrzeby, ale też o moje. Ale ostatnio już chyba przegiął pałę kiedy mnie czule przytulał i obejmował, wyleciał z tekstem: ,,Żądam seksu od Ciebie. Mi nie wystarczy być obok ciebie, ja chcę być w tobie. Po tych słowach ja wycofałam się z jego ramion. Była cisza. A potem poważna rozmowa powiedziałam mu, że jak on to sobie wyobraża w praktyce? A on stwierdził, iż jeśli jesteśmy parą, to we wszystkich sferach mamy się uzupełniać. Ja się zapytałam: a co z antykoncepcją? A on do mnie ,,nie potrzeba ( nawet prezerwatywy(!), bo on niby ma doświadczenie i wie, kiedy wyjąć ale najbardziej wkurzyła mnie jeszcze jego inna propozycja: ,,Wiesz, najlepiej byłoby, gdybym w naszym związku znalazł zaspokojenie seksualne. Ale jeśli nie jesteś gotowa na to, to mi powiedz będę wtedy z Tobą spotykać się ,,na grzecznie, a swoje potrzeby seksualne będę realizował z dziwkami. To mną tąpnęło co to w ogóle za propozycja?! To po co on w ogóle chce się ze mną spotykać aby pokazać się na mieście z młodą laską? A seks to sobie w burdelu załatwi co Wy o tym wszystkim myślicie tak obiektywnie? Myślicie, że będąc w związku jest to naturalne, że partner ma takie wymagania czy może zależy mu tylko na seksie, a nie na związku ze mną?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować