Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moe_moe

Po stosunku.

Polecane posty

Pytanie kieruje do kobiet, które używają tabletki antykoncepcyjne lub zabezpieczają się inaczej niż prezerwatywami. Wiadomo, że później to nasienie wypływa i trzeba coś z tym zrobić. Jak wychodzicie z tej sytuacji? Zostajecie na łóżku a Wasz partner leci po chusteczki? Macie w pobliżu ręcznik? A co gdy sex jest spontaniczny? Nie będę chodzić po domu z ręcznikiem. Wkładacie wkładkę? Wczoraj chciałam aby mój mężczyzna podał mi tampon. Męczył się z tym strasznie, ale jakoś udało Mu się go otworzyć i mi dać. Czy to chora sytuacja czy dla Was całkowicie normalna? Jak to jest w odczuciu panów? Np. z tym nakłądaniem tampona.

Gość ja tam
wycieram papierem to co wyplynie a pozniej podmywam się jeżeli jeszcze coś wylatuje to na wkladke higieniczna

Gość ja wycieram papierem tez
zawsze jakies chusteczki mamy pod reka, moj facet kupuje mi tampony, podpaski, nawet raz sam mi tampon zalozyl :D normalka

facet albo sama biore :p roznie

No wsiąka normalnie. Zastanowiłam się tylko co facet mógł pomyśleć jak rzuciłam "Podaj mi tampon" , On to zrobił, a ja powiedziałam jeszcze "no weź go otwórz, toż jedną ręką nie dam rady". Drugą trzymałam wtedy papierem aby nie wyleciało i miałam tyłek w górze. :P

zalozyl mi tampon bo mialam okres,nie przeszkadza nam uprawianie sexu w czasie okresu :)

Gość ja tam
z reguly podaje , najlepiej isc pod prysznic i dokladnie wszystko wyplukac

Gość ja tam
z reguly podaje , najlepiej isc pod prysznic i dokladnie wszystko wyplukac

ja to lubie nawet to uczucie jak mi sperma po udach cieknie,bardzo czesto tez zdarza sie ze wyplywa jeszcze pozniej,ale lubie to bo lubie nim pachniec i czuc jego nasienie w sobie

Gość 29 i pół
A nie lepiej na brzuch, wtedy papierem i nie cieknie i nie śmierdzi śledziami?

Gość ale ja lubie do srodka
wieksza przyjemnosc dla obojga,na brzuch to sie prawiki spuszczaja :classic_cool:

Gość 29 i pół
Nie lubię tej mazi, ma ostrą woń i potem wydaje mi się, że wszyscy wokół to czują.

Gość ale ja lubie do srodka
u kazdego faceta pachnie inaczej, widocznie twoj ma jakis taki zapach dla Ciebie nieprzyjemny, dla mnie sperma mojego pachnie w porzadku,i wcale nie smierdze zadnymi sledziami

Nie no, wlasnie nie chce aby na brzuch, po co. Tylko ciekawilo mnie co mogl sobie pomyslec gdy wyskoczylam z tamponem :P Znam Go dobrze, jestesmy razem kilka miesiecy i duzo rozmawiamy. , ale.. :)

Gość ty a po jakiego chooja
wdupilas tam tampon?

mnie tez to zawsze wkurza.. jak tu byc spontanicznym... albo jak przed samym spaniem seksik potem on od razu zasypia bez ciuchow a ja... tez tak chce a nie moge bo zanim sie wytre podmyje to tez zakladam pizamke ehh...

ja dyskretnie rozkładam chusteczki higieniczne w okolicy manewrów , w końcu nigdy nie wiadomo, gdzie się koniec końców wyląduje ;)

Gość Wroclovianka
hahah mojemu spodobało się wycieranie mnie chusteczkami :)) w związkach to normalne ;)

To dobrze, myslałam, że może tylko ja taka bezpruderyjna, a facet nie wiedział gdzie uciec. ;)