Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wg. mnie PAULINA PAPIERSKA

!!! - TOP MODEL - DZIŚ WIELKI FINAŁ !!!

Polecane posty

Gość wg. mnie PAULINA PAPIERSKA

Dziś finał "Top model. Zostań modelką"! Która dziewczyna wygra program? Z trzynastu uczestniczek, tylko trzy weszły do ostatecznego etapu show. Która wg Was z nich spełni marzenia o prestiżowym kontrakcie z agencją modelek i międzynarodowej sławie ???

Gość Palinaadsdslask;l
To nie jest Paulina tylko PALINA, debilko

Gość babcia jadzia
wypierda..aj z tą niedouczoną płaczką, która chce wziąć na litość, mam nadzieję że nie wygra bo jest prosta i tępa, nie zna angielskiego, po co jej ta nagroda??

Gość DEBOLKO wygra PAULINA
ZOBACZYSZ SAMA !!! POTEM Z ZAZDROŚCI SIĘ ZESRASZ !!!

Gość babcia jadzia
ja na co dzień posługuje sie francuskim, zwłaszcza jak mój stary sie domaga :O

Gość drtd
debilki zidiociale, aby byc modelka potrzeba czegos wiecej od bycia ladna. Zrozumiecie to kiedys czy nie?:O

Gość drtd
ja na przykład za to żeby zostać modelką jestem skłonna robić lody każdemu i w każdej ilości, choćbym miała później rzygać spermą

Gość no bo jesteś do tego STWORZONA
Psztecie Ciągnij druta psom nawet, ale i tak modelka nie zostaniesz ;p

Gość drtd
mylisz sie, ja już jestem modelką tylko jeszcze o tym nie wiem

Gość jhjjhhjjhj
widać w jej twarzy prostotę i głupotę, ma zęby jak koń i mam nadzieję, że wróci na wieś, puści się z jakimś mleczarzem, urodzi mu dzieciaki i będzie wieść biedne życie

Gość sdgsdhsgfsdgsdf
... międzynarodowej sławie ???" o jakiej międzynarodowej sławie ty mówisz??Bo przecież jak się tylko opłacony kontrakt przez tvn się skończy tak samo skończy się jej "sława". Jaki to jebnięty program jest w ogóle i do tego takie wstrętne dziewczyny które tutaj uważają kafeterianki za nie wiadomo jakie śliczne :P Masakra jak możecie to oglądać ??

Gość paaaaaaalina
PAULINA JEST FALSZYFA PRZY PIERWSZEJ LEPSZEJ OKAZJI BEDZIE CIAGNAC DRUTA HAHHA I DA NA SIEBI WYSRAC SIE NA WYBIEG

Gość PAULINA WYGRAŁA
ZOBACZIE GŁOSOWANIE JUŻ TERAZ PROWADZI GŁOSAMI !!! STRONA OFICJALNA

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
żadna z tych 3 lasek nie jest urodziwa tak szczerze mówiąc, a Polina do tego jest kiepska w modelingu więc raczej nie powinna wygrać. stawiam na Olę - jest fotogeniczna i lepiej na zdjęciach wychodzi niż ma w rzeczywistości a w końcu o to chodzi :)

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
jeśli Polina wygra ten program to to będzie prawdziwa porażka niestety

zgadzam się z osobą powyżej, łoo matko jak palina wygra to będzie porażka, a może bo tak często ryczy, że może wzbudzić współczucie u ludzi :/ ona nie przechodziła z odcinka na odcinek, ona się prześlizgiwała, naprawdę dobra to jest ania i ola. Obie mi się podobają ale jednak zagłosuję na anię, bo widać, że ma zapał do tego i w mediolanie dostała mnóstwo pochwał i miała wiele dobrych zdjęć. Ola natomiast ciągle pierdoli za przeproszeniem że jest nieśmiała, że ona lubi być sama itp to ją skreśla jako modelkę.

Gość a jednak ONA WYGRA
Rzeczywiście zobaczcie na stronie oficjalniej - prowadzi w głosowaniach internautów Pulina Papierska !!!

Gość Palinaadsdslask;l
pauliana wygra bo jest tak samo popierdolona jak ta dziewczynka ktora wygrala MAM TALENT. CHUJ beztalencia wygrywają. Jutro idę do jakiegoś programu i zacznę płakać na antenie że mnie molestowali w dzieciństwie CHUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUJ ZZ PALINĄ, DŻOANA KRUPA TY KURWO

nawet jak wygra ta płaczliwa bida to i tak kariery nie zrobi, wygra to co ma wygrać skończy się jej kontrakt i jej podziękują.... Olka bardzo fajnie wychodzi na zdjęciach na pewno dostanie propozycje po programie tak samo jak Anka która ma świetne warunki w pracy na wybiegu

Gość czy wolno
Aaale... to chyba jakaś pomyłka dziś to jeszcze nie finał, tylko faza grupowa Lech Poznań : Juventus Turyn

Gość malaSi
niechaj wygra lech i ola! palina=zal.pl