Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stażyystka

Help- bony na święta komu się należą???

Polecane posty

Gość Stażyystka

Witam, chciałabym się dowiedzieć, czy jeżeli jestem na stażu z pup to czy należy mi sie jakis złamany grosz na święta? A mój chłopak pracuje 3 lata i w pierwszym roku dostał kilka stówek od szefa na święta a w tamtym i tym nie dostał nic:/ charuje dla niego, jest na zawołanie, czy może on tak chamsko postępować? Mamy trudną sytuacje materialną, a na święta chyba same uszka z barszczem będą:(

Gość Stażyystka
proszę.

Gość na stazu nic nie dostaniesz
a w firmie to zalezy gdzie pracuje, czy to duza firma czy mala czzy maja srodki na bony.... moj maz np pracuje w supermarkecie jako kierownik i odtal paczke i bony.

Gość byla stazystka
jesli jestes na stazu z pupu to nie przysluguja Ci bony na swieta.

dostał*

przecież na stażu i tak masz status bezrobotnego, więc niby z jakiej paki miałabys dostać jakieś bony?

Gość Stażyystka
..acha... no tak na stażu to nic się nie należy... w ciąży nie daj bóg zajść, to kopa od razu dostaniesz i bez niczego zostaniesz:( nędzne pieniądze za zapierdziel-- gdybym znalazła pracę na pewno moja noga nie postała by tu dłużej:( a szef mojego chłopaka to skąpy facet. nie ma dzieci i zarabia kupe siana, jeździ nowiutkim autem:/ no ale z doświadczenia wiem, że im bogatszy człowiek tym bardziej chciwy: dziękuje za odpowiedzi:*

Gość a ja myślę, że....
ja mam dostać bony za 200 zł przy wypłacie do wykorzystania w sklepie gdzie pracuje mąż też ma bony na kwotę 200-300 zł

Gość Stażyystka
więc niby z jakiej paki miałabys dostać jakieś bony?--> a z takiej że tak samo pracuje jak i pracownik na pełen etat:/ przecież bony to pomoc na święta a nie premia

pamietaj ze dzisiaj sa takie czasy ze jak sama nie zarobisz to nic nie masz..... w tamtym roku prawie nie mialam swiat a w tym beda super:) wiem co to znaczy bieda i jedzenie bulek przez pewien okres nawet mielony od mamy z biedronki smakowal jak najlepsze mieso.... moze daj ogloszzenie ze umyjesz komus okna czy pojdziesz na zakupy.... zawsze pare zl wpadnie:) pozdrawiam cieplutko

Gość Stażyystka
a ja myślę, że...--> ale nie jesteś stażystką? no trudno.. wiedziałam... ja to jescze małe piwo, ale szkoda mi chłopaka, który nawet wieczorem nie raz jedzie do biura, bo szef zapracowany siedzi i płacze, żeby przyjechał i pomógł, bo np trzeba projekt oddać na następny dzień:/ taka wdzięczność

Gość kremowy miód
Mój mąż pracuje wiele lat w firmie i też nie dostaje bonów co najwżej (i to nie zawsze) paczkę ze słodyczami. Ja dostaję 500zł, wcześniej(w innych latach) były bony a teraz dostanę pieniądze.

Gość asdakastka
stazystka nie przesadzaj, na stazu zarabia sie troche mniej niz najnizsza krajowa ;/

Gość Stażyystka
Ok, dziękuję za odpowiedzi, trudno. Zyczcie mi znalezienia dobrej pracy, abym za rok mogła bez wypatrywania tej jałmużny zorganizowała sobie w miarę przyzwoite swięta:) Pozdrawiam, i Wesołych Świąt:)

zycze Ci abys miala spokojne swieta:)

Gość Stażyystka
dziękuję:* i nawzajem

Gość gość
Bylam pracownikiem szkoly do 24listopada. Odeszlam na emeryture czy nalzy mi sie Bon na swieta jak to prawnie wyglada.

Gość gość
należy się