Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Płomienna_

Zapraszam tych, którzy nie są szczęsliwi, ale chcą być...

Polecane posty

Gość Płomienna_

Zapraszam wszystkich, ktorzy z jakichkolwiek powodów nie czuja się szczęsliwi w życiu, ale chceiliby być, mają jeszcze choćby cien nadziei i próbują jakos szczęściu pomoc.

Gość Grzegorz Kleszcz
a co oferujesz? :)

Gość Płomienna_
Nic. Rozmowę, wsparcie, wymianę myśli. ;-)

Gość Gorąca----
Ja ja:)

Gość akłarel
Ehhh ja powinnam niby być szczęśliwa a też nie jestem :( Mam chłopaka, kończę w miarę dobre studia, wszystko jest ok po za jednym :/ Jestem okropną osobą :( sama siebie czasem nienawidzę :( "Wchodzę" mu dosłownie na głowę, wszystko ma być tak jak ja powiem a jak on się sprzeciwia to się z nim kłócę, strzelam fochy.. jestem apodyktyczną osobą...złośliwa.. Nie wiem z czego to wynika :( Nie chce taka być..Mój chłopak robi dla mnie wszystko, po prostu wszystko.. jak on ze mną wytrzymuje :(

Gość Grzegorz Kleszcz
1. rozmowa, wsparcie i wymiana to nie takie znów NIC :D wsparcia nie potrzebuję :) pogadać i powymieniać możemy :) Płomienny to jest kolor Twoich włosów? :)

Gość Grzegorz Kleszcz
akwarelo - on Cię rzuci :)

Gość gfhdhdfgh
ja sie zglaszam

Gość akłarel
Chociaż to pewnie nie ten topik ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Jak się zmienić?????????????????????????????????????????? Nie umie, próbowałam..przez miesiąc się "zmieniłam", opanowałam...a potem to samo.. Czy ktoś z Was zwalczał w sobie złość i taką wredotę ? :(

Gość Płomienna_
płomienny jest ogień na który sobie właśnie patrzę ;-) często jest tak, ze POWINNISMY być szczęsliwi, ale nie jesteśmy, nie umiemy sie cieszyć z tego co mamy.

Gość smutna zawsze:(
:(

Gość Płomienna_
akłarel musisz odpowiedziec sama sobie DLACZEGO taka jestes, a potem może uda się coś z tym zrobić...

Gość akłarel
Grzegorz Kleszcz jesteśmy ze sobą 5 lat.. Jestem pewna na milion że mnie nie rzuci .. :( Jak się widzimy to jest ok..Ale przez smsy zawsze szukam z nim kłótni !!!!!!!!!!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((( A on jest dla mnie dobry

Gość Grzegorz Kleszcz
płomienny ogień? :) popatrz - chłopak akwarelki chce być szczęśliwy a ta się nad nim znęca i nie ma dnia, żeby mu dołożyła :D

Gość Płomienna_
grzegorz he he skrót myślowy, przepraszam. zaraz rzucą się na mnie trole a ja po porostu gapię się na kominek ;-) ;-)

Gość schabemwlud
ja jestem bardzo nieszczesliwy i to juz trwa bardzo dlugo, jestem samotny od kilku lat, ale nie mam czasu o tym pisac. pozdr

Gość akłarel
Grzegorz Kleszcz dobrze to ująłeś aż mi się uśmiechnęło mimo wszystko :P

Gość Płomienna_
schabemwlod to az tak strasznie samotny chyba nie jesteś jak nie masz czasu popisac, ale pzdr...

Gość ggerge
ja nie jestem szczesliwa gdyz jestem niepełnosprawna przewlekle choruje czekaja mnie 3 operacje dosc ciezkie i mam 22 lata ;( jestem sama opuszczona,bez przyjacioł i chłpopaka

Gość Grzegorz Kleszcz
ogień wcale nie musi był płomienny :) może być np żarzący się :) ja grzeję się grzejnikiem olejowym - musiałbym skoczyć 3 km aby ogrzać się przy kominku :) jakie jeszcze znacie metody grzewcze?:)

Gość Płomienna_
ggere to zapraszamy, czasem jak się z kimś pogada, robi się lepiej ;-)

Gość Płomienna_
mój ogień jest "płomienny" bo grzeję nim całe mieszkanie, wiec musi być konkretny a nie jakis tam żar ;-) inne sposoby grzewcze... hm. kocyk- też stosuję i herbatka ;-)

Gość Gorąca----
Ja jestem nieszczęśliwa bo mam durną pracę;

Gość ggerge
pozytytywne myslenie podobno pomaga

Gość Grzegorz Kleszcz
zalecam źwierza :) a ze źwierzów zwłaszcza kota nie narzekajcie na pracę - pracę można rzucić w diabły gorsza jest sytuacja GGRG - ale ja na przykład mam koleżankę, która ma to samo na swoich małych barkach a jeszcze w dodatku ma 36 lat - a mimo to się nie poddaje! zuch dziewucha!

Gość Płomienna_
nieeee źwierza nie chcę. coś innego chcę... niech no pomyślę... pracy ja póki co nie mam w ogóle ale niedługo bedę szukała i też zapewne bedę nieszcześliwa bo szukanie pracy w dzisiejszych czasach to nic fajnego. jeszcze jeden powód do zgryzoty...

Gość Gorąca----
Wiem że można rzucić ale chyba nie w zimę,bo i tak nic nie znajdę co najmniej do marca;) a Ty grzegorzu -czemu nie jestes szczęśliwy?..

Gość Gorąca----
PŁOMIENNA-niech zgadnę chodzi o to że nie masz faceta/:;)

Gość Płomienna_
niestety Gorąca, nie zgadłaś. Mam faceta, męza nawet bym powiedziała;-)