Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cosiderrrr

w sobote impreza wazna w klubie w co mma sie ubra. ktory z tych zestawow

Polecane posty

Gość cosiderrrr

dodam ze figure mam w sumie ladna (to moge powiedziec ale za to mam inne wady i niekompleksy). zgrabne nogi, biust duzy, no i tylek wszyscy mowia (koleznaki, ciocie, byli gdy bylismy razem) ze mam bardzo ladny i zgrabny 1 stroj -----> szpilki, czarne rajstopy, krotka spodniczka bezowa obcisla, i czarna bluzeczka bez dekoltu, z rekawkiem, skromna, 2 stroj-----> szpilki, dzinsy obcisle (troche bardziej elastyczne cos pod legginsy podchodzace, ale to dzinsy), bluzeczka czarna za szelkach z dekoltem. nie chce zakladac np dzinsy + skromna bluzeczka, ani tez mini+ bluzka z dekoltem no wiec co mam wybrac?

Gość sophie de M
to chyba wiejska przytupówka ma byc a nie klub. aha i mowi sie bluzka na szydełku a nie na szydełkach

Gość mmmmmmkaj
HA HA HA JAKA TY GLUPIA A WY JESZCZE BARDZIEJ, NIE MA JUZ IMPREZ !!!! WE WTOREK BYLY OSTATKI . AHAHAHAHAHA DOPIERO BEDZIE MOZNA IMPREZOWAC W SWIETA

Gość cosiderrrr
niestety musze z przykroscia powiedziec z eto bedzie klub, a nie wiejska przytupanka". sory z tym szydelkiem nie kojarze o co chodzi. no to skoro moje planowane zestawy tak bardzo nie nadaja sie do klubu to moze zablysniesz i powesz w co Ty sie ubierasz?? oswiec jaka to jest miejska moda, pewbie byalas w londynie lub los angeles lub madrycie na imprezach buahhaaaaaaaaa

Gość sophie de M
rzeczywiscie. mea culpa;) ale zestawy i tak wiesniackie..:P

Gość ....Maćka....
czarne i beżowe=fuj jeansy+ top lepsze ale byłyby jeszcze lepsze gdyby te jeansy byly czarne

Gość chrupkie chrupki
Idziesz do Nokautu? :D

Gość cosiderrrr
sophie niech sie czytac nauczy, a pozniej bo pewnie "wiesniaki" lepiej tę umiejetnosc opanowaly niz ona. ;]]] ;dd

Gość mmmmmmkaj
co wy jej doradzacie, nie ma imprez w klubach juz ;/;/ dopiero w swieta sie zaczna.. Boze ludzie !! Co z wami ????

Gość sophie de M
troche polotu w szykowani zestawow. bezowa spodnica i czarne rajstopy. do tego jeszcze muszkietery i wygladasz jak z bazaru. jeansy i czarna bluzka to tez zaden hit. ubierz sie ladnie i nietuzinkowo, a nie jak wszystkie laski ktore tam pewnie beda. tak sie sklada ze nie jestem klubowiczka, ale ostatnio mialam nieprzyjemnosc sie w jednym znalezc i przezylam cos w rodzaju zniesmaczenia. przestrzegam jedynie przed zenadą i kopiowaniem. z tym szydelkiem pojechalam, troche. zapomnij

Gość cosiderrrr
to taki niby be, niby brazowy.

Gość cosiderrrr
no ale ja lubie do spodnic zakaldac czarne rajsopy, a nie bezowe ;// jakos mi sie to barzdiej podoba. a co do dzinsow + bluzeczka na szelkach to mierzylam i fajnie to wyglada, wsumie nie zalezy mi na tym aby jakos bardzo oryginalnie wygladac, aczkolwiek moze racja zeby ubrac sie jakos troche inaczej, nie tak jak wszystkie

Gość sophie de M
no to zaloz do tego odpowiednio sweterek albo zakiet i masz stroj do babci na imieniny;) jak juz musi byc taka spodnica to inny kolor rajstop i buty nie czarne

Gość sophie de M
moze niech klubowiczki napisza w co sie chodzi do klubów!!! autorka wtedy zalozy cos innego i super:)

Gość cosiderrrr
a no wlasnie. musze sie przyznac ze dosc dawno bylam ;(

Gość titiyaki
mmmmmmkaj ale burak z ciebie, ja pierdole:D To ze w adwent remiza w twojej wsi jest zamknieta to nie znaczy ze w miastach nie ma normalnych imprez

Gość titiyaki
mysle ze obcisle dzinsy, szpilki i top to standardowy zestaw do klubu w ktorym przewaznie dobrze sie wyglada, no chyba ze wy chodzicie w kozakach po dupe i spodnicach szerokosci paska

Gość ja chodzę ubrana normalnie
dżinsy, jakis t-shirt i tyle. Ale zwykle nosze fajne rzeczy, nie będę tu dokładnie opisywać, co zakładam, bo nie o to chodzi. Liczy sie, żebyś ładnie wyglądala (wlosy, makijaż, zadbane ciało) i się dobrze czuła (załóż coś ciepłego, bo mróz jest, wygodne buty do tańczenia).

jezuu jesli masz takie problemy to chyba nie jesteś zaprawioną imprezowiczką :D bezowa spodniczka i czarne rajstopy? odpada. już te jeansy lepsze, chociaż nie wiem jak ta bluzka na szelkach może wyglądać :)